Irinel Columbeanu, vânat de bănci

275
Irinel Columbeanu, vânat de bănci - irinel-1351774692.jpg
Problemele financiare despre care se tot zvonea că le-ar avea Irinel Columbeanu s-au confirmat. Băncile i-au scos la vânzare 59 de terenuri, cu valoare totală de 1,5 milioane de euro. 


Irinel Columbeanu este executat silit, ca persoană fizică, dar și ca persoană juridică, prin două dintre societățile sale. Banca a obținut o sentință judecătorească definitivă și irevocabilă care îi permite să scoată la vânzare bunurile lui Columbeanu, pe data de 27 noiembrie.

Mai precis, e vorba de trei terenuri din Moara Vlăsiei și alte 56 de parcele de pe raza comunei Ciolpani, scrie "Național". Valoarea totală depășește 1,5 milioane de euro.

În aceste condiții, Columbeanu nu mai prezintă credibilitate financiară nici în fața judecătorilor. S-a zbătut prin instanță pentru custodia totală a fetiței, însă acum, aflat în pragul falimentului, Irinel Columbeanu s-ar putea să o piardă pe Irinuca.

Dacă omul de afaceri va rămâne fără bunuri și nu va dovedi că are cu ce-și crește fiica, Monica Gabor i-o va putea lua! Avocatul Cristian Gheorghiță avertizează: "Irinel, riști să-ți pierzi fiica!" 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3426 secunde