Moni: "Mr. Pink a fost călugăr în India"

624
1
Moni:
Monica Gabor trăiește visul american alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink. Vedeta se declară fericită, însă nu o femeie împlinită, deoarece fiica ei, Irinuca, nu este lângă ea. 


Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a mărturisit că relația ei cu Mr. Pink este bazată pe încredere, respect și sinceritate. Într-o intervenție telefonică, Monica Gabor a declarat că iubitul ei nu dorește să-și expună viața privată în fața camerelor de filmat.

"Viața mea aici este foarte frumoasă. Sunt fericită, dar nu împlinită. Sunt norocoasă și recunoscătoare. Totuși, sunt tristă pentru că nu o am pe fiica mea lângă mine. Sunt din nou un suflet pur alături de Mr. Pink. Am învățat să iubesc cu adevărat și să fiu cu picioarele pe pământ. Iubitul meu nu dorește să apară în fața camerelor de vederi, vrea să aibă o viață privată. Pentru Mr. Pink contează intimitatea. Vrea să ne protejeze relația, iar expunerea ne-ar eroda legătura. El nu știa că sunt celebră în România. Pentru el contează alte lucruri. Ne iubim sincer, avem o relație sinceră. Mr. Pink este sufletul meu pereche. Iubitul meu vrea mulți copii, dar nu cred că o să se întâmple prea curând. El vrea 6 copii de la mine", a declarat Monica Gabor la Acces Direct.

Monica Gabor a mai dezvăluit că iubitul ei a fost călugăr în adolescență. Timp de trei ani, Mr. Pink și-a găsit echilibrul și armonia în India.

"I-am cunoscut familia. Mama și sora mea l-au cunoscut și sunt încântate. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate timp de trei ani, în India. A renunțat la bunuri și a trăit modest. Mă bucur că a plecat de acolo și ne-am întâlnit", a spus Monica în intervenția telefonică. 


Comentează știrea

wefw
19 octombrie 2012

www.yutero.com sex gratis Ioana Tufaru, sex pe 300 lei cu un Italian www.yutero.com www.yutero.com femei sexy www.yutero.com femei frumoase

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3044 secunde