Restaurantul pescăresc A.N.A. LAKE din Costinești, locul perfect pentru gurmanzi

4167
5
De câte ori ți s-a făcut poftă de o ciorbă de pește veritabilă, de o saramură de crap sau de o plachie și pur și simplu nu ai găsit niciun loc care să-ți satisfacă gusturile? Probabil că de foarte multe ori. Însă, de acum, cei care iubesc cu adevărat mâncarea și preparatele de pește au la îndemână soluția pentru un prânz sau o cină pescărească pe cinste. 


În Costinești, pe malul lacului, s-a deschis restaurantul pescăresc A.N.A. LAKE. Într-o locație perfectă, între mare și lac, restaurantul vă așteaptă cu cele mai proaspete și gustoase preparate din pește, atât din bucătăria tradițională, dar mai ales din cea internațională. Locația este nouă, modernă și foarte elegantă. Deși te-ai fi așteptat să găsești prinse pe pereți plase, colace de salvare și poze cu pești și pescari, nu e deloc așa. "Nu am vrut să transformăm locul într-o bodegă. Vrem să arătăm lumii că se poate mânca un pește bun și în condiții de confort și bun gust. Încercăm să creăm o atmosferă familială, vom aduce și muzică live, un adevărat artist. Produsele pescărești vă vor încânta gustul, iar muzica și atmosfera vă vor mângâia sufletul", ne spune unul dintre patroni, lăudându-se, totodată, că a reușit să aducă în bucătăria restau-rantului unul dintre cei mai buni bucătari din România. Clienții par să-i confirme spusele, în fața unui platou cu specialități. "Aici găsiți cel mai bun borș de pește, saramură, plachie, medalion de păstrăv și de șalău, salată regală de raci, file de rechin, dar și specialitățile casei, preparate din bucătăria internațională, cele mai bune fructe de mare", spune bucătarul Doru.

Ceea ce diferențiază restaurantul A.N.A. LAKE de celelalte localuri de profil și cherhanale este, pe lângă măiestria bucătarului și exigențele patronilor, prospețimea produselor. "Aici, pe acest lac, chiar lângă noi, se întorc în fiecare dimineață pescarii cu ceea ce prind pe mare. Dacă nici aici nu găsești cel mai proaspăt pește, înseamnă că o să mă las de meserie".

Pentru a răspunde însă tuturor gusturilor și preferințelor, meniul cuprinde și o bogată varietate de produse din carne de porc, vită și pui, gătite cu aceeași pricepere. "Trebuie să ne gândim la toți clienții, să avem grijă să le oferim tot ce au nevoie pentru a se simți perfect", a mai declarat bucătarul șef.

Restaurantul are o capacitate maximă de 70 de persoane și organizează inclusiv evenimente festive, nunți, botezuri, mese de protocol, petreceri private.

Deși se află într-o stațiune turistică estivală, restaurantul, amplasat pe malul lacului Costinești, este deschis tot timpul anului. "Cine vrea să mănânce cel mai bun borș de pește sau saramură de crap trebuie să vină aici pentru că merită", a concluzionat o clientă. 


Comentează știrea

consatean
19 octombrie 2012
Comentariu

Da este o reclama foarte mincinoasa ! bucatar este cine apuca , pestele e congelat , mereu sunt oamenii betii acolo care cad pe acolo se bat e o debandada totala

Costel
19 octombrie 2012
cata rautate

" vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii.." vorbesti in necunstinta de cauza,ai fost tu acolo si ai vazut pe cineva beat sau ai fost tu in bucatarie sa verifici daca pestele e congelat sau proaspat? eu zic sa te abtii de la astfel de comentarii rautacioase daca nu stii ce vorbesti!! e asa de usor sa faci rau dar daca nu iti convine sau urasti pe cineva pastreaza ti parerea pentru tine!!!

ADYNA
20 octombrie 2012
......

MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE . PRESUPUSULE DE CE NU AI DECENTA DE A FACE COMENTARII AFISINDU-TI ADEVARATA TA IDENTITATE ? .EU PERSONA ,MANINC APROAPE ZILNIC LA RESTAURANTUL RESPECTIV SI CREDE-MA CA ESTE UN SINGUR BUCATAR CIT DESPRE MINCAREA , POT SPUNE CA ESTE EXTRAORDINAR DE BUNA SI DIVERSIFICATA . IAR PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE AVANSATA CAZUTE PE JOS , NU AM VAZUT . IN CONCLUZIE COSTEL ARE DREPTATE VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI SPUNE CA SUNT ACRII.CEI DREPT ORI NU ITI PERMITI SA MANINCI ACOLO DESI PRETURILE SUNT ACCESIBILE ORICARUI BUZUNAR , ORI ESTI INVIDIOS PE CEI CARE REUSESC SA FACA ,SA REALIZEZE CEVA CE TU NU AI REUSIT .

Adriana
20 octombrie 2012
adevarat

Adyna are dreptate si eu mananc la restaurantul respectiv ,iar mancarea este extraordinar de buna si preturile sunt oK ptr orice buzunar . Cit despre comentariul presupusului consatean ,din punctul meu de vedere este dea dreptul aberant .

cristi
20 octombrie 2012
......

.ha ha ha . Probabil in comentariul respectiv presupusul consatean vb. despre EL INSUSI si faptul ca este obisnuit sa bea peste masura ,il caracterizeaza scandaul , bataiasi cazaturile cin este sub influenta alcolului iar mincarea congelata este preferata lui .ori unde la A.N.A. LAKE NU ESTE CE-SI DORESTE EL >DEBANDADA TOTALA,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2242 secunde