Iris, de 35 de ani împreună

361
Iris, de 35 de ani împreună - iris-1340374210.jpg
Concertul aniversar "Iris 35 de ani" s-a desfășurat vineri, în Piața Constituției, începând cu ora 20,00.

Soprana Felicia Filip și interpretul hip-hop Puya au fost cei doi invitați ai trupei Iris pentru concertul aniversar Iris 35.

Concertul a marcat și lansarea celui mai nou album al trupei Iris 35 care va avea 14 piese - șapte piese vechi, votate pe site-ul trupei de fani și șapte piese noi. Piesele vechi – "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fără naș", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" și "Noaptea" - au fost votate de fanii Iris, pe site-ul oficial al formației.

La începutul lunii aprilie, într-o conferință de presă, solistul trupei, Cristi Minculescu, a spus că, pentru el, "cea mai mare realizare a trupei este că a ajuns să serbeze 35 de ani" și că își dorește ca spectacolul din iunie să fie unul "frumos, emoționant", la fel cum au fost și celelalte aniversări. Doru Borobeicu a promis fanilor "o seară magică": "La concert noi o să dăm tot ce avem mai bun", a mai spus el.

În 2007, trupa Iris a sărbătorit 30 de ani de existență pe Aeroportul Băneasa, unde a cântat în fața a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1962 secunde