Trupa Iris, dată afară de pe Național Arena

341
1
Trupa Iris, dată afară  de pe Național Arena - iris-1339593927.jpg
Concertul prin care trupa Iris marchează 35 de ani de carieră, ce va avea loc pe 22 iunie, fiind anunțat ini-țial pe Național Arena din Capitală, a fost mutat în Piața Constituției.

"Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia să se desfășoare pe Arena Națională din București pe 22 iunie 2012 a fost mutat în Piața Constituției. Schimbarea locului de desfășurare a survenit din motive tehnice ce nu țin de artiști sau de organizatorii evenimentului!", este mesajul oficial al trupei postat pe Facebook.

Surse oficiale au declarat pentru Gazeta Sporturilor că decizia amânării concertului de pe Național Arena aparține celor de la ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București), administratorul actual al stadionului, care nu le-a mai permis celor de la Iris să concerteze pe Național Arena din cauza gazonului.

"Ne-au zis clar că nu vor să aibă de suferit gazonul după concert și că în aceste condiții concertul nu mai poate avea loc. Chiar dacă gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert să mai aibă loc pe Arena Națională", au precizat producătorii show-ului.

Biletele deja achiziționate pentru eveniment rămân valabile, mai multe detalii despre cum va fi împărțită zona de concert urmând să fie disponibile în curând.

Comentează știrea

dorel
14 iunie 2012
iris

Era si tmpul ca cineva sa-i roage sa se uite in propriile buletine.Personal,m-am plictisit de moarte de acesti papa-lapte; ba le lipseste un rinichi, ba i-a tras curentul,;adevarul e ca le-a trecut timpul. sa se pensioneze si sa ne lase in pace; eu nu mai am chef sa merg la concertele lor penibile.niste behaieli e tot ce pot oferi. valea. trebuia sa va opriti la timp ,adica de f. multa vreme.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iunie 2012
Stire din Monden : Michel Telo va concerta în Mamaia
Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Bob Brozman va concerta în Club Doors
Pagina a fost generata in 0.713 secunde