Concert al sopranei Bianca Ionescu, organizat de PP-DD

"S-a născut o stea", dedicație specială pentru Dinu Gheorghe

640
Duminică, 3 iunie, într-o atmosferă de înaltă ținută, la invitația specială a lui Dinu Gheorghe, candidat PP-DD la Primăria Constanța, constănțenii iubitori de muzică au avut rara ocazie să o asculte pe celebra soprană Bianca Ionescu, alături de nu mai puțin celebrul tenor Tony Zidaru, de la Teatrul Național de Operă și Operetă a României.

La spectacol, au participat pe lângă cei 34 de consilierii ai PP-DD pentru Consiliul Local al Municipiului Constanța, și oameni de afaceri din străinătate și din România, susținători ai avocatului Dinu Gheorghe.

Deschiderea superbului spectacol a fost făcută de domnișoara de doar 12 ani Ioana Bărbuliceanu, care a cântat o melodie compusă și dedicată special lui Dinu Gheorghe, melodie care nu doar că a primit un ropot de aplauze, dar a smuls și lacrimile auditoriului. Dar steaua spectacolului care a ridicat în picioare după fiecare melodie sala arhiplină de concert a Colegiului Național de Artă "Regina Maria" din Constanța a fost celebra soprană Bianca Ionescu. Aceasta i-a oferit, în premieră absolută, lui Dinu Gheorghe o melodie intitulată "S-a născut o stea" și a destăinuit auditoriului că a răspuns invitației lui Dinu Gheorghe fiind cucerită de personalitatea sa puternică și împărtășind încrederea că un primar ca Dinu Gheorghe și-ar dori orice oraș și capitală a lumii.

În final, celebra soprană s-a fotografiat alături de Dinu Gheorghe și de echipa acestuia de consilieri: Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureșanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Cătălin Mircea.

Din discuțiile cu celebra soprană, Dinu Gheorghe a aflat că aceasta, când venea în Constanța, era cazată într-un bloc de garsoniere pus la dispoziție de administrația locala, bloc care a fost confiscat de aceeași administrație Mazăre și vândut grupurilor de interese. Artiștii profesioniști au rămas fără teatru de comedie și li s-a desfăcut contractul de muncă.

În acest context, Dinu Gheorghe promite că va pune accent deosebit și pe viața culturală a municipiului Constanța, care va redeveni acea scenă deschisă pentru actorii din Constanța și cei din țară, dar și pentru spectacole de vară, așa cum erau odinioară.

Dinu Gheorghe i-a promis celebrei soprane Bianca Ionescu că va construi locuințe civilizate din banii Primăriei, pe care le va închiria cu prețuri foarte mici pentru actorii constănțeni, dar și pentru toți tinerii din Constanța și cei aflați în nevoie.

Bianca Ionescu a încheiat seara cu următoarea afirmație: "Domnul Dinu Gheorghe este schimbarea în care constănțenii au încredere".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde