Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primăria Constanța

Dinu Gheorghe: "Nu vă lăsați atrași în capcana administrației Mazăre!"

1852
7
Dinu Gheorghe:
Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, asigură cetățenii că o prioritate a programului său este reprezentată de CONSTRUCȚIA DE LOCUINȚE și înlocuirea infrastructurii din bani publici.

Dinu Gheorghe susține că trebuie să construim locuințe din banii Primăriei, pentru că așa-zisele "locuințe ieftine" nu sunt atât de ieftine precum se spune, motiv pentru care foarte mulți tineri s-au retras de la cumpărarea lor.

"Datorită administrației Mazăre, majoritatea constănțenilor nu își mai permit nici măcar să plătească întreținerea și atunci din ce bani să suporte ratele la bănci? Din acest motiv, trebuie să construim locuințe din banii Primăriei, pe care să le închiriem la prețuri modice pentru buzunarul tuturor.

În paralel cu construcția de locuințe sociale, proprietatea Primăriei Constanța, se impune cu necesitate o strategie pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește infrastructura. În primul rând, trebuie schimbate toate conductele pluviale și implicit canalizările și este necesară redimensionarea acestora pentru a preveni astfel inundarea locuințelor, după cum s-a văzut de curând în Constanța. Practic, administrația Mazăre nu numai că nu a redimensionat infrastructura pluvială, dar la puținele locuințe pe care le-a construit așa-zis ieftin nu a construit deloc canalizare. Astfel că, în secolul XXI, în anul de grație 2012, în Constanța, administrația Mazăre a construit fose! Și când ne gândim că Mazăre vrea să construiască vreo 25 de turnuri în zona peninsulară fără să redimensioneze conductele pluviale, vă dați seama ce dezastru va fi în subsolurile locuințelor.

În concluzie, politica administrației Mazăre legată de construcția locuințelor așa-zis ieftine a fost o păcăleala pentru tineri, care mai înainte de alegerile din 2008 se înscriau în masă, iar ulterior s-au retras tot în masă, neputând plăti ratele, realizând că aceste locuințe sunt mai scumpe decât apartamentele din centrul Constanței", a spus Dinu Gheorghe.

Candidatul PP-DD la Primăria Constanța susține că, înaintea alegerilor din 10 iunie, administrația Mazăre a venit cu o altă capcană pentru alegători: "A adus niște containere pe care le-a transformat în garsoniere și spune că le va da celor fără locuință. Deci nu-i mai invită pe constănțeni în blocuri civilizate, pentru că sunt scumpe, și le oferă containere, containere care de obicei sunt destinate depozitării și transportului mărfurilor. Dragi constănțeni, nu vă mai lăsați păcăliți și manipulați de această administrație Mazăre, care vine cu idei trăsnite și viclene doar în campanie, pentru că apoi Mazăre pleacă șase luni în concediu, după cum chiar Mazăre spune, sfidându-ne".

Dinu Gheorghe spune că a intrat în cursa pentru primărie pentru că a văzut cum orașul Constanța se scufundă și nu putea rămâne indiferent.

"Orașul nostru trebuie salvat. Constanța este cel mai scump oraș din România, chiar mai scump decât Bucureștiul. Avem cele mai mari impozite și taxe locale, care depășesc aproape cu 50% toate marile orașe. Avem cea mai scumpă întreținere, care, începând din lunile februarie-martie, a depășit cu mult veniturile majorității pensionarilor și chiar a unor salariați. În curând, o să vi se scoată casele la vânzare, ca să recupereze Primăria costurile întreținerii restante. Constanța a ajuns pradă drogurilor și prostituției, prostituție pe care administrația Mazăre vrea să o ridice la rang de afacere turistică. Mă întreb unde am ajuns, cum acceptăm ca această administrație să ne sfideze și să ne vândă fiicele, nepoatele, femeile. Șomajul este în floare, iar investitorii puternici au plecat așa cum au venit, spunând că mai mari comisioane ca în Constanța nu le-au fost cerute nicăieri în lume. A hotărât administrația Mazăre să vândă și terenurile din piața Ovidiu, Portul Tomis și zona riverana a Mării Negre, a plajei Modern, așa cum a vândut și stațiunea Mamaia, de nu mai știi dacă este stațiune turistică sau cartier al Constanței. Trebuie să spunem Stop distrugerii identității orașului nostru!", a spus candidatul PP-DD la Primăria Constanța.

Important este de știut că Dinu Gheorghe are în spate o echipă de consilieri formată nu din politicieni traseiști, "plimbați" din partid în partid, sau din beneficiari de contracte cu statul român. Nu! Consilierii lui Dinu Gheorghe aparțin unei noi generații, pricepuți în administrație, oameni bine poziționați în societate.

Ei sunt, în ordine, Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureșanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Cătălin Mircea.

Ei nu au făcut circ prin cluburi sau în emisiuni TV. Și-au văzut de munca lor, de firmele lor, de salariații lor. Acum, au șansa să demonstreze că pot face ceva și pentru comunitate. Aveți încredere în ei, e bine ca în Consiliul Local să fie și alți oameni care nu fac parte din "mașina infernală de vot" a "tipului cu basca roșie".

Comentează știrea

admirator
5 iunie 2012
lasati circul!

daca tineti la oras si sunteti impotriva fascistului neocomunist, renuntati la candidatura si sfatuiti electoratul dvs. sa-l voteze pe Chiru!

mirc
5 iunie 2012
Candidat de profesie

Candidatul de profesie Dinu Gheorghe promite tot felul de prafuri, dar niciodata nu spune nimic de problema nr 1 a constantenilor- pretul facturii de apa care e de peste 4 ori mai mare decit normal. In situatiile precedente nu m-a interesat sa aflu cine l-a angajat sa joace rolul contracandidatului. In cazul de fata e clar - cele doua zdrente neonaziste, clovnul vesnic drogat si butoiul vesnic beat. Asta e avantajul votului uninominal - da piine contracandidatilor de profesie. La alegerile viitoare ma inscriu si eu ca sa fac rost de un ban gramada, astfel ca imi voi putea plati fara probleme factura la apa.

Laura
5 iunie 2012
Cirpa de sters pe jos

Dinu Gh. e o cirpa de sters pe jos a sorcovei vesele si drogate. Bai zdreanta tradatoare, cu cit te plateste sorcova vasela? Sorcova drogata si porcul betiv au bani ptr. ca ne jupoaie de vii cu pretul apei care e de patru ori mai mare decit normal !

@ Adi
5 iunie 2012
Laura

Citeste in articolul "SONDAJ EXCLUSIV CUGET LIBER" de azi, la COMENTARII, ce scriu cei de la numerele 32, 34, 36; si o sa intelegi.

nicol
5 iunie 2012
aveti grija

Aveti grija pe cine votati.Nu sunt pensionara si Mazare nu-mi este simpatic,dar pe acest Dinu intamplator il cunosc.Intrebati-l la un interviu ce fel de om este tatal lui,pensionar care se ocupa cu camata si cand nu scotea banii de la rauplatnici ,fiul lui ACEST DINU GHE.il ajuta ca doar este avocat.Asa ca nu va incredeti ca va face mare lucru din acest oras,el nu mai locuieste de mult in constanta,nu i-a iesit cu presedentia si vrea primar la Constanta.

Recuperamdatorii
9 iunie 2012
recuperamdatorii

Recuperamdatorii,legal si gratuit.www.recuperamdatorii.ro

Fonduri UE
11 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6647 secunde