Caravana Partidului Poporului Dan Diaconescu a ajuns la Șantierul Naval

PP-DD va înființa flota comercială maritimă a municipiului Constanța

1830
15
După ce a străbătut principalele piețe ale orașului, caravana Partidului Poporului Dan Diaconescu a ajuns, ieri, și la Șantierul Naval Constanța, unde "violeții" le-au prezentat muncitorilor proiectele lor pentru dezvoltarea Constanței.

În frunte cu Dinu Gheorghe, candidat la Primăria Constanța, Marian Vasiliev, candidat la președinția Consiliului Județean Constanța, și Gheorghe Slabu, pre-ședintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, caravana "violet" a descins, dimineață, la Șantierul Naval. Gazdă a fost Dede Perodin, președintele sindicatului SNC, al treilea pe lista de consilieri locali ai PP-DD.

"Constanța se scufundă și nu putem asista indiferenți la această realitate. Administrația Mazăre nu are spirit managerial, se limitează doar la aspectele elementare: curățenia orașului, apă, căldură. Este timpul pentru schimbare și împreună vom reuși. Șantierul Naval este o unitate reprezentativă a Constanței și care își poate consolida poziția", a declarat Dinu Gheorghe.

Reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu le-au prezentat muncitorilor principalele puncte care vor fi rezolvate în mandatul 2012 - 2016, unul dintre cele mai importante - și care îi interesează în mod direct - fiind înființarea flotei comerciale maritime a municipiului Constanța, printr-un parteneriat public-privat.

"În acest șantier, vor fi construite nave noi, pe care vor lucra echipaje exclusiv româ-nești. Fiind comenzi, se creează locuri de muncă, tinerii nu vor mai fi nevoiți să plece să muncească prin străinătate", a declarat Valentin Mihai Șurghie, primul pe lista de consilieri locali ai PP-DD la Constanța.

"Gheorghe Dinu și Marian Vasiliev sunt două valori certe ale Constanței, care merită toată încrederea noastră, a cetățenilor constănțeni", a declarat în fața mun-citorilor președintele Gheorghe Slabu.

SNC-iștii i-au întâmpinat cu căldură pe "violeți", i-au asigurat de sprijinul lor și le-au urat mult succes în cursa electorală.

"Suntem convinși că avem doi candidați competenți. Important e ca toți cetățenii să vină la vot. Am fi mândri ca prin Programul Partidului Poporului Dan Diaconescu să se înceapă lucrările la construirea primei nave a flotei comerciale maritime a municipiului Constanța", a declarat Victor Teodosescu, directorul general adjunct al SNC.

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constanta
1 iunie 2012
Mult am mai ras

in dimineata asta. Si zi asa, "flota municipala"... proahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

M*A*M*B*O
1 iunie 2012
FLOTĂ COMERCIALĂ (?!)

Eu știu că Grădina Lui Dumnezeu e mare, dar nu mi-am închipuit că e chiar plină cu proști. !

Sorin
1 iunie 2012
ce idiotenie ...

Vai, ce prostie. Ăștia habar n-au despre ce vorbesc și pe ce lume se află.

lector
1 iunie 2012
flota municipala ?

Dede,fii lalocul tau decent asa cum te-am cunoscut! Dinu,candidatul la primarie nu stie despre ce vorbeste nu numai in domeniul naval dar si in "profesiunea"lui!

Are dreptate Dinu
1 iunie 2012
Daca

Daca PSD a promis o pensie municipala la Ploesti, daca Mazare este seful unei grupari paramilitare la Constanta,de ce sa nu avem si noi flota comerciala municipala si un batalion de puscasi marini de cartier.

dinu
1 iunie 2012
consiliu

dede nu ajungi nici de pe locul 3!!!

DDD
1 iunie 2012
postacii lui RM

Hopa, s-au trezit postacii lui Mazare sa arunce cu noroi. Daca nu vorbim despre prostiile lui cu barcute si avioane nu e bine. face el orasele si alte prostii, de acele prostii are nevoie Constanta oameni buni? sau de locuri de munca, s aputeti intretine familiile?

dragos
1 iunie 2012
alt nebun

As mai propune domnului Dinu , sa organizam la Cta si Olimpiada 2020 si eventual chiar si jocurile olimpice de iarna , si un concurs de Formula 1 , ca doar nu sunt aia din Bahrain mai tari ca noi, si poate chiar si o flota municipala de submarine!

ricardo
1 iunie 2012
vapoare

O flota poate ca e exagerat, dar 1-2 vapoare chiar ar putea fi construite la SNC. Asa cum are vapoare Univ MC, asa poate avea si Primaria. Dinu a absolvent de Marina parca, e in cunostinta de cauza!

Laura
1 iunie 2012
Ptr. Dinu Gheorghe

Poti sa ne dai o explicatie de ce nu vorbesti niciodata de problema nr 1 a constantenilor, si anume pretul ingrozitor al apei care e de patru ori mai mare decit normal? Cam ce concluzie trebuie sa tragem noi din asta? Dezineres? Ai facut blatul cu sorcova neonazista drogata? As fi votat cu tine, dar, ptr. ca nu vrei sa promiti reducerea facturii de apa la un sfert incep sa-mi pun mari semne de intrebare in privinta corectitudinii tale.

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.381 secunde