Partidul Poporului Dan Diaconescu și-a lansat candidații la primăriile din județ

1027
4
Reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu, în frunte cu staff-ul conducător

al Organizației Județene, s-au deplasat, zilele trecute, în mai multe localități din județul Constanța, pentru a fi prezenți la festivitățile

de lansare a candidaților la primării.

Rând pe rând, caravana Partidului Poporului Dan Diaconescu a ajuns la Medgidia, Peștera, Castelu, Mircea Vodă și Eforie, localități unde PP-DD are candidați puternici la primăriile respective. Vasile Ivanof, Tiberiu Preda, Gherim Gevat, Adrian Telehoi și Manea Mogoș și-au prezentat intențiile pentru mandatul 2012 - 2016, au promis sprijinirea agriculturii și a creșterii animalelor, dar și construirea sau reconsolidarea unor Cămine Culturale sau a unor baze sportive acolo unde ele nu există.

Reprezentanții PP-DD au fost bine întâmpinați de locuitorii din comunele și orașele respective, aceștia venind în număr mare (cel puțin 300-400 de persoane în fiecare din localitățile enumerate) pentru a-și manifesta simpatia și susținerea pentru partidul "violeților".

Adunați de obicei în fața Căminului Cultural, oamenii au urmărit un spectacol artistic, prezentat de actorul Stelică Murariu, și s-au informat totodată cu privire la programul Partidului Poporului Dan Diaconescu, program ce a fost prezentat pe scurt, pe înțelesul tuturor, de către candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Marian Vasiliev.

Cei mai mulți oameni au fost interesați de elaborarea și aprobarea rapidă a Legii privind finanțarea cu 20.000 de euro a fiecărei întreprinderi nou create de fiecare cetățean român care are peste 18 ani.

Cei prezenți la lansările candidaților s-au putut bucura de un show pe cinste, cu soliști de muzică ușoară (Laurențiu Vlad, Vivi Petcu) și muzică populară, dar și de un frumos număr de balet, dansuri țigănești și French Can-Can, realizat de Baletul Teatrului Constanța.

v v v

În aceleași acorduri ale imnului partidului, caravana PPDD s-a deplasat apoi în alte trei localități, pentru a-și susține candidații: Costel Sava (Primăria Nicolae Bălcescu), Costică Romaneț (Primăria Poarta Albă) și Bolat Remzi (Primăria Murfatlar). În localitatea Poarta Albă, cetățenii s-au bucurat și de prezența Fanfarei "Zece Prăjini". 

Comentează știrea

BEN
29 mai 2012

PP-DD areusit sa capaciteze o parte a electoratului nationalist si a celui marginalizat.Din pacate candidatii de primari sunt foarte slab cotati si putin cunoscuti,ei vor trage partidul in jos la alegerile locale.Vor fi serioase dezamagiri!

Proletar
29 mai 2012
Stalin recidiveaza

Pun pariu ca articolul nu este scris de un jurnalist. Articolul a fost scris de cineva din conducerea partidului apoi a fost trimis spre publicare la Cuget Liber.Pun pariu ca cel care a scris articolul este o persoana cu varsta de peste 60 de ani.Citind articolul,pentru o clipa m-am intors in copilarie.Limbajul de lemn,limbajul care nu spune nimic si expresiile tipic comuniste mi-au atras atentia."Rand pe rand,caravana Partidului a ajuns la Medgidia" mi-a amintit de cantecul revolutionar "Trec randuri randuri muncitorii" .Alte expresii cu aroma stalinista: "candidati puternici la primarie" ; "sprijinirea agriculturii și a creșterii animalelor, dar și construirea sau reconsolidarea unor Cămine Culturale" ; Reprezentanții PP-DD au fost bine întâmpinați...aceștia venind în număr mare...pentru a-și manifesta simpatia ..." ; "oamenii au urmărit un spectacol artistic,....și s-au informat totodată cu privire la programul Partidului.." ; "În aceleași acorduri ale imnului partidului..." Ati uitat sa vorbiti despre tractoare si combine. In "inchiiere" eu va transmit un salut tovarasesc si va doresc noi si noi victorii pe calea propasirii economice a Romaniei.

manea mogos si ciocaia
29 mai 2012
adica eforie si mangalia sunt niste,,,,nume,,,cu semn de intrebare

ce sa caute mogos si ciocaia la primarii? adica eforie si mangalia? ciocaia sa isi vada de,,,,furaciunile lui si mogos de altele! stiu ei! baieti in afara de familie nu va alege nimeni! deci? out zdrentelor

Vasile
8 iunie 2012
Matale ai peste...ani

Numai o persoană în vârstă are astfel de "cunoștințe" etalate în comentariu...și care a activat în Partid. Lasă domnule tinerii să respire aer curat și să prospere în țara lor și stai la pensie liniștit. Păi tractoarele și combinele se produceau în țară, așa este? Ce mai dorești? Vezi, nu te jignesc, dar singur te dai de GOL.

Răspuns la: Stalin recidiveaza
Adăugat de : Proletar, 29 mai 2012
Pun pariu ca articolul nu este scris de un jurnalist. Articolul a fost scris de cineva din conducerea partidului apoi a fost trimis spre publicare...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8283 secunde