Partidul Poporului Dan Diaconescu anunță crearea a mii de noi locuri de muncă

Dinu Gheorghe: "Pot aduce mari investitori la Constanța!"

2115
6
Dinu Gheorghe, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Constanța, explică modul în care poate atrage mari investitori către orașul nostru.

Una dintre prioritățile lui Dinu Gheorghe, candidat pentru dem-nitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, este crearea a mii de locuri de muncă prin relațiile internaționale la nivelul cel mai înalt pe care le are și prin atragerea marilor investitori, care, pe timpul administrației Mazăre, au ocolit Constanța, chiar dacă, inițial, au purtat negocieri cu actualul primar.

"Ca să dăm un exemplu, una dintre cele mai mari firme din lume de componente pentru calculatoare din China a venit să investească în Constanța, dar, după negocieri, «probabil mai puțin ortodoxe», a plecat. Dacă ar fi rămas, această firmă ar fi rezolvat problema a mii de locuri de muncă și automat tinerii din Constanța ar fi găsit de lucru și nu ar mai fi plecat din țară.

Este vorba de incompetență și abuz din partea administrației Mazăre, căreia, timp de 12 ani, constănțenii i-au acordat o încredere nejustificată.

Dragi constănțeni, dacă vreți să plătiți aceeași întreținere exagerată, dacă vreți să nu aveți suficiente locuri de muncă, iar taxele și impozitele să fie cele mai mari din România, votați în continuare administrația Mazăre care conduce orașul de 12 ani", a declarat Dinu Gheorghe.

v v v

Pentru a evita astfel de situații care au drept efect suprataxarea și supraimpozitarea cetățenilor, PP-DD, printre cele 100 obiective, propune ca un primar să nu fie reales mai mult de două mandate, fiecare de câte patru ani.

"De ce doar două mandate? Practic, sunt foarte multe exemple conexe din care rezultă că două mandate de câte patru ani sunt suficiente. Astfel, în învățământul universitar, un decan sau un rector nu poate avea decât două mandate de câte patru ani. În statele civilizate, majoritatea președinților de țară sau primari ai orașelor occidentale au doar două mandate de câte patru ani. Și, nu în ultimul rând, ne întrebăm «de ce am făcut o revoluție»? Probabil, ca să nu mai avem o singură persoană care să conducă 10, 15 sau 20 de ani. Practic, două mandate sunt mai mult decât suficiente. Astfel, în primul mandat de patru ani, orice primar vine cu idei noi, cu elan și probabil viziune (mai rar) și reușește mai mult sau mai puțin să înceapă o mică parte din proiectele propuse. În al doilea mandat, ar trebui, în maximum doi ani, să finalizeze majoritatea proiectelor, dar din cauza incompetenței și de multe ori a unor proiecte și promisiuni exagerate, majoritatea primarilor nu fac mai nimic. Mai mult, după două mandate, încep presiunile așa-zișilor «băieți deștepți» asupra primarului, «băieți deștepți» care încheie contracte cu primarul în dezavantajul cetățenilor și de aceea taxele și impozitele locale devin de nesuportat", explică Dinu Gheorghe.

v v v

Candidatul PP-DD spune că "așa s-a întâmplat în Constanța cu costul întreținerii, care, în februarie și martie, a ajuns mai mare decât majoritatea pensiilor și chiar a salariilor minime. Și ce este foarte periculos, după trei mandate, așa cum este cazul administrației Mazăre și a PSD-ului în Constanța, încep să apară și presiunile crimei organizate asupra primarului. De aceea, în Constanța, drogurile și prostituția sunt la ele acasă. Mai mult, PSD-ul lui Mazăre și Nicușor Constantinescu a vrut să distrugă turismul și chiar viața cetățenilor, dorind să facă o groapă de deșeuri toxice în Năvodari și ar fi reușit dacă prin Referendum cetățenii din Năvodari nu spuneau NU lui Mazăre și lui Nicușor Constantinescu în intenția acestora de a face presiuni asupra colegului lor din PSD Năvodari ca să autorizeze groapa de deșeuri toxice. În concluzie, dragi constănțeni, se pare că dacă vreți locuri de muncă, într-un oraș în care mafia drogurilor și prostituția să nu vă atragă copiii la promiscuitate, dacă vreți o scădere a taxelor și impozitelor locale, un oraș sigur, curat și prosper, votați schimbarea. Eu, Dinu Gheorghe, alături de echipa mea de consilieri, pot, vreau și știu să fac ceea ce este necesar unei vieți civilizate și demne în Constanța". 

Comentează știrea

Hanibal
24 mai 2012
promisiuni

Al dracului don Dinu ! Va aduce investitori si va crea locuri de munca numai daca va fi ales.Altfel.....Dupa cum merge campania pentru primarie cred ca ar fi bine sa-i alegem pe toti candidatii si sa avem primari pentru fiecare promisiune facuta.Unul aduce investitori,altul ne scapa de caini,altul va afce curatenie,altul va asigura linistea publica etc.etc.Dar e bine sa tinem cont si de zicala: cine crede tot ce-i spui,este vai de capul lui..

Ioana
25 mai 2012
promisiuni

Sigur. Mai bine sa alegem acelasi primar care de 12 ani tot promite si atat. Sincer imi inspira mai multa incredere domnul Gheorghe Dinu decat fidelul client al barurilor de lux. Mai e nevoie sa dau nume? Chiar, domnul Mazare ce mai promite? Mai multe cluburi de fite? Mai multe aparitii in Playboy?

nsd
25 mai 2012
Aici sunt de acord

Prin lege sau din bun simt,un primar nu trebuie sa aiba mai mult de doua mandate.Vad ca cel mai cinstit guvern nu este interesat de aspectul asta.Este absurd sa crezi ca intr-un oras cu sute de mii de locuitori,un singur om poate ocupa functia de primar.Victor Ponta a promis ca va depolitiza administratia publica,doar ministrii si secretarii de stat vor fi numiti si sprijiniti politic.Primarul etern nu a fost agreat nici de comunisti.Sa ne amintim doar de sistemul de rotire a cadrelor de partid si de stat practicat in Romania comunista.Comunistii stiau ei ceva despre necesitatea schimbarii periodice din functie.Nu insist ,Dinu Gheorghe a explicat de ce trebuie schimbat un primar dupa doua mandate. La noi,functiile astea politice si administrative sunt impotriva firii.Un doctor,dupa o sumedenie de examene si multi ani de practica medicala,ramane somer daca a mutilat un bolnav.Un profesor are o raspundere,un inginer la fel.Un sudor se prezinta periodic la examinare.Pana si un muncitor necalificat este obligat sa-si faca vizita medicala. Toti au voie sa greseasca o singura data,altfel ori ajung la "cremenal" ori intra in mormant. In schimb primarii sau politrucii au in mana lor destinul a sute de mii de oameni dar nu au nicio raspundere.Nu au o viza medicala obligatorie indivizii astia,nu vezi la ei un examen,un concurs,un test de evaluare,nu vezi nimic.

Pretul apei ne arde
25 mai 2012
Ptr. Dinu Gheorghe

Ce propui nu e rau, dar nu reprezinta ceva foarte concret.. Pe multi ii intereseaza mai mult sacosele lui Mazare. Daca vrei intr-adevar sa cistigi alegerile MICSOREAZA PRETUL APEI LA UN SFERT, asa cum au aratat in mod clar o groaza de constanteni in acest forum CU DATE CONCTRETE, ptr ca UN SFERT DIN ACTUALA FACTURA este PRETUL REAL pe care ar trebuim sa-l platim la R.A.J.A. Preactic nu inteleg de ce nu discuti aceasta ptrblema care e problema nr 1 a tuturor constantenilor. Sunt convins ca esti constient ca in spatele acestei probleme, asa cum au aratat constantenii pe acest forum, sunt ILEGALITATI CUMPLITE. Promite ca MICSOREZI PRETUL LA UN SFERT si toata familia si toti cunoscutii mei vor vota cu tine; si la fel vor face 80% din locuitorii Constantei. Daca faci asta, Mazare e terminat.

Constanta
25 mai 2012
Hmmmm...

"in direct si in reluare", de pe platourile OTV, investitori in Constanta... :))

Cristi
1 iunie 2012
Gheorghe Dinu

Domnul Dinu pare un om serios si vine cu solutii concrete la problemele Constantei. Ma bucur ca in sfarsit merita sa merg la vot la alegerile locale. Pentru prima data dupa mult timp cineva se gandeste si la viitorul nostru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7823 secunde