Dinu Gheorghe, candidatul PP-DD la Primăria Constanța:

"Administrația Mazăre ne păcălește pe față!"

2623
20

Candidatul Partidul Poporului - Dan Diaconescu la Primăria Constanța, Dinu Gheorghe, continuă seria întâlnirilor
cu locuitorii orașului nostru, identificând problemele oamenilor și prezentând apoi soluțiile sale.

Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, realizând că întreținerea plătită de toți constănțenii este cea mai scumpă din România, a analizat cauzele acestei scumpiri și îi asigură pe toți constănțenii că, din prima zi ca primar, va renegocia toate contractele privind furnizarea de servicii și în special cele privind salubritatea, unde firma Polaris deține monopol, fiind singura firmă care face curățenie.
"Neexistând concurență, costurile sunt dictatoriale. Administrația Mazăre putea să renegocieze acest contract, dar nu o face de ani de zile. Oare de ce? De altfel, toate taxele și impozitele locale sunt în Constanța cele mai mari din România. Acest lucru l-am aflat după discuțiile purtate cu mai mulți funcționari de la Administrația Financiară, care mi-au relatat că administrația Mazăre a ridicat în mod arbitrar cu până la 25% taxele și impozitele plătite de constănțeni. Și din această cauză, întreținerea și obligațiile noastre depășesc în lunile de iarnă și primăvară majoritatea pensiilor și chiar salariul minim pe economie. Treziți-vă constănțeni, măcar în al 12-lea ceas, față de vicleniile acestei administrații Mazăre care ne păcălește cu un pui pe lună și ne fură în schimb toată pensia. Dacă nu ne trezim la timp, o să vină o vreme când o să rămânem fără apartament pentru că nu o să mai putem plăti întreținerea! Dar rămânem cu făina lui Mazăre", a declarat Dinu Gheorghe.

v v v
Însoțit de echipa sa de consilieri, Dinu Gheorghe a vizitat mai mulți medici de familie, ocazie cu care candidatul PP-DD la Primăria Constanța a reținut faptul că birocrația excesivă impusă medicilor privează pacienții de timpul necesar actului medical. Dinu Gheorghe i-a asigurat pe medicii de familie și pe pacienții prezenți că va simplifica formularistica impusă de administrația fiscală locală, transmite Biroul de presă al PP-DD Constanța. 

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
aurel
22 mai 2012
apia

gigi chiru va iesi primar si va face din constanta orasul cu care sa ne mandrim

DDD
22 mai 2012
vot

Dinu Primar! S-a terminat cu Republica Mazare!

vivi
22 mai 2012
oricine

Oricine sa iasa primar numai "Pastaie" nu !

Cristian
22 mai 2012
Sa zicem

Eu cred ca cel mai indicat ar fi Chiru....pare mai putin "obosit " ca restu

Fonduri UE
22 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Pretul apei ne arde
22 mai 2012
Ptr. Dinu Gheorghe

Tot ce propui ne intereseaza relativ putin . Pe multi ii intereseaza mai mult sacosele lui Mazare. Daca vrei intr-adevar sa cistigi alegerile MICSOREAZA PRETUL APEI LA UN SFERT, asa cum au aratat in mod clar o groaza de constanteni in acest forum CU DATE CONCTRETE, ptr ca UN SFERT DIN ACTUALA FACTURA este PRETUL REAL pe care ar trebuim sa-l platim la R.A.J.A. Promite ca MICSOREZI PRETUL LA UN SFERT si toata familia si toti cunoscutii mei vor vota cu tine; si la fel vor face 80% din locuitorii Constantei. Daca faci asta, Mazare e terminat.

sergiu
22 mai 2012
votez mazare

eu votez radu mazare ptr ca ne-a facilitat tinerilor sansa de a avea o casa proprie si ocazia sa ne intemeiem o familie. asta face cat 10 proiecte de ale tale dinuleeeeeeee asa ca mai bn candideaza in alta parte si urmeaza exemplul lui mazare. HAI MAZARE

Aurica
22 mai 2012
Votul

mor de voi ce va place sa va ciondaniti in comenturi!!!! stiti foarte bine ca o sa intrati in urna de votare si o sa puneti stampila acolo unde o puneti de 3 mandate incoace pt ca va e bine la toti!!!!

Delfinu
22 mai 2012
PPDD=Paridu Poponarilor din Dobrogea

Avand in vedere ca esti doar un personaj de pahar nu vad ce ai putea sa faci tu in acest oras mai bosorogule.In viuziunea mea echipa Mazare este una competenta unde foarte multi tineri vor fi implicati si vor veni cu o viziunea noua asupra acestui oras.Votati Radu Mazare PRIMAR!!!

alexandru
22 mai 2012
Radu Mazare primar

votati radu mazare sa ne scape de imbecilii astia care sunt contra constantei. constanta arata altfel dupa mandatul d-nului primar. usllllllllllllllllllllllllllllllllll

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.254 secunde