DINU GHEORGHE dezvăluie planul secret al lui Mazăre

3672
24
DINU GHEORGHE dezvăluie planul secret al lui Mazăre - dinu1-1337760853.jpg

Articole de la același autor

Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, îi asigură pe toți cetățenii că primăria în timpul mandatului său va continua să distribuie ajutoare sociale pentru pensionari și pentru cei cu venituri foarte mici.

"Acordarea acestor ajutoare se face obligatoriu indiferent de numele primarului. S-a încetățenit ideea falsă că Radu Mazăre distribuie aceste pachete sociale prin bunăvoința lui. NU ESTE ADEVĂRAT! Radu Mazăre doar manipulează bătrânii și o mare parte a opiniei publice. Se pare că Radu Mazăre știe că nu mai este iubit de constănțeni, fapt pentru care s-a înscris atât pentru funcția de primar al Constanței, cât și pe lista de consilieri la Consiliul Județean Constanța pentru ca, dacă nu-l vor mai alege constănțenii primar, să-l aleagă locuitorii de la țară consilier. Ce urmărește prin faptul că s-a înscris și pe lista de consilieri? Vrea ca, împreună cu Nicușor Constantinescu, să finalizeze construcția unei gropi de deșeuri toxice pe care a vrut să o facă în Năvodari și unde doar prin inter-venția fermă a locuitorilor i s-a spus un NU hotărât prin referendum. Dragi constănțeni, dacă vreți să spuneți STOP acestei administrații abuzive, este obligatoriu să mergeți la vot în data de 10 iunie și să votați schimbarea", a declarat Dinu Gheorghe.

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Raul
23 mai 2012
PRETUL APEI NE ARDE

Draga Dinu Gheorghe daca vrei sa candidezi in mod real, singura ta sansa e sa promiti reducerea costului facturii de apa la un sfert din cit e acum, asa cum au aratat multi constanteni cu date REALE pina acum. Daca nu faci acest lucru, inseamna ca ai candidad cu unicul scop de ai mari sansele lui Mazare, deoarece exista doar un singur tur la alegeri. In felul asta toata Constanta isi va clarifica daca PPDD este doar o umplutura, un partid bufon, sau daca este un partid adevarat care vrea sa faca ceva ptr. tara asta.

Dash
23 mai 2012
ȘI PREȚUL APEI DE PLOAIE NE ARDE

RAJA și hoția pe față, fără jenă. Plătesc lunar 7 mc (adică 7 tone) apă de ploaie. Când plouă nici măcar o picătură nu iese din curte pe stradă, toată se duce în pământ. În buzunarul cui ajung acești bani ?. De câte ori plouă, orașul se inundă, canalizarea pluvială e înfundată. Câți s-au îmbogățit de la RAJA de pe urma acestor bani luați cu japca de la constănțeni ??!!

Cosmina
23 mai 2012
Sustinem proiectul sidabungalow si trimiterea mumieimazare la bulau

Toti borfasii din ghetou/ Votati sidabungalow/ Mazare noi te iubim/ Ca cat ine nu gasim/ Mazare, mumia ta,/ Un sut in koor iti vom da,/ Si ptr. ca te iubim/ Iata tot ce iti dorim: / Bungalow in iad sa-ti faci/ Cu viermi multi si cu gindaci,/ Cu guitul Nicusor / In cazan sa faceti cor./ Mumiadrogata si partenerul lui, butoiulstalinskaia, ne-au sugrumat cu pretul exorbitant al APEI POTABILE CARE E DE APROAPE TREI ORI MAI MARE decit in alte judete! APA DE CANALIZARE are pretul nebun de peste doua ori mai mare DECIT APA POTABILA IN ALTE JUDETE si, culmea magariei, cantitatea de apa de canalizare din factura ESTE EGALA CU CANTITATEA DE APA POTABILA. Asa cum au aratat clar si alti constanteni, pretul total al apei care ne vine pe factura (apa potabila, apa de canalizare, apa meteo) poate fi redus la un sfert fara nici un fel de probleme!!!. Ma alatur celorlalti constanteni si CER INSISTENT candidatilor la functia de primar al Constantei si de presedinte al CJC sa promita CLAR, IN PROCENTE , LA CIT SE VA REDUCE FACURA ! Doar asa vom sti ca nu ne povestesc "c-o sa fie si mai bine", doar asa vom sti ca vor cu adevarat sa faca ceva concret ptr. noi, doar asa vom sti cu cine sa votam!

admirator
23 mai 2012
sigur,

singura sansa ca Mazare sa piarda, este ca toti ceilalti 6 candidati sa se inteleaga intre ei ; 5 vor renunta in favoarea celui mai bine plasat in preferintele electoratului, asa cum rezulta din sondaje. Si isi va convinge simpatizantii sa voteze cu cel ramas in cursa. Altfel, toti cei ramasi in cursa, sunt agentii lui Mazare si PSD pentru a scinda electoratul si a asigura suprematia nazistului...asteptam ultima saptamina a campaniei electorale, pentru a se clarifica situatia. Trebuie sa negociati de acum, la fel ca in fostul tur 2.

Agamita Dandanache
23 mai 2012
Senzational !

Chemati-va rudele,sunati-va prietenii,procurati-va seminte ,lasati deschis borcanul cu magiun pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.Dinu Gheorghe face dezvaluiri. Dinu Gheorghe ne va povesti cum a descoperit el painea feliata si un rahat de caine toxic in groapa de la Navodari.

alex
23 mai 2012
palaz+chiru= mizerii

cei care scriu bn de chiru nu aveti curiozitatea sa dati un search pe google sa vedeti cine este acest chiru sau palaz. oameni care vin din medii interlope. voi vreti sa ne ducem naibii cu cta cu tot. mazare macar a impus respect si a dus multe planuri la bun sfarsit. VOTATI USL

aurica
23 mai 2012
taxe mari

vs tot plangeti ca vai toate sunt scumpe si sunt taxe mari dar altfel va place sa va plimbati prin oras si prin mamaia, de ce nu recunoasteti ca arata altfel orasul acum fata de cum a arata pana inainte de Mazare, spre deosbire de toti ceolalti el a si facut multe pentru oras, si va avea in continuare votul meu

iovan
23 mai 2012
mazare e sg sansa ptr batrani

dinule daca tot spui ca mazare e obligats a dea ajutoare de ce nu au facut-o si restul primarilor dinainte lui. ca batranii au ajuns sa mearga ptr pachete ptr ca guvernarea pedelista i-a adus aici sa moara de foame. mazare face un lucru normal pe care alti primari il ignora. asa ca votati dragi pensionari mazare ca macar asta are grija de noi.

cetatean
23 mai 2012
da?

Esti sigur ma dinu gheorghe ca toti primarii sunt obligati sa dea batranilor ajutoare?Atunci de ce Mazare e unul dintre singurii primari din Romania care da?

Dragos
23 mai 2012
chiru

Chiru este o cunostiinta.Cand era mai mic facea cu taicasu tuica in fundul curtii si o vindea la carciumi cu un pret enorm.De aici a plecat Chiru.Ziceti de Basescu ca e betivan da asta e si mai si.NU ARE 12 CLASE TERMINATE SI VOI VRETI SA-L VOTATI...

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4544 secunde