PP-DD susține deplasarea unei eleve premiante în SUA

463
l Candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu la Primăria Constanța, Dinu Gheorghe, candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu la președinția Consiliului Județean Constanța, Vasiliev Marian, și președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, au decis să susțină financiar deplasarea la Washington, pentru un schimb de experiență, a elevei Alina-Maria Petcu, clasa a X-a la Liceul "Mihai Eminescu", aceasta fiind câștigătoarea unui concurs național NASA. 


l Candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu la Primăria Lumina, Bucur Paraschiv, a organizat o acțiune cu șase autocare cu localnicii din Lumina, simpa-tizanți ai PP-DD, la Mănăstirea "Constantin și Elena" din Costinești.

l În zilele de 3 și 4 iunie, la orele 12.00, la Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va avea loc instructajul organizat de Biroul Electoral Județean și Direcția Județeană de Statistică cu președintele / locțiitorul biroului electoral și al secției de votare - pentru localitățile Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Cernavodă. Participă și reprezentanți ai competitorilor electorali și mass-media.

l Biroul Electoral de Circumscripție Ovidiu a fost mutat într-un spațiu neadecvat, în clădirea Primăriei, informează Biroul de Presă al PP-DD Constanța. "Considerăm că este vorba despre o manevră suspectă. Oare ce se urmărește prin această mutare?", se întreabă reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2018 secunde