"Constănțenii merită o echipă de fotbal competitivă"

832
2
Candidatul PDL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Gheorghe, s-a întâlnit cu jucătorii și antrenorii echipei FC Farul Constanța. El a discutat cu fotbaliștii despre greutățile cu care se confruntă aceștia și despre modul în care se pot mobiliza să promoveze sezonul viitor în prima ligă. 


"Eu îmi propun, dacă voi câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, să nu mai tratez fotbalul ca fiind cenușăreasa sportului constănțean. Pe lângă faptul că doresc să demolez actualul stadion și să construiesc o arenă modernă, îmi propun să susțin echipa de fotbal care să devină cât mai competitivă. E greu de crezut că un oraș, așa cum este Constanța, nu poate susține o echipă de fotbal, în condițiile în care alte orașe, cum ar fi Cluj sau Ploiești, reușesc să susțină câte două echipe de fotbal", a afirmat Florin Gheorghe.

Candidatul PDL s-a interesat și de echipele de juniori ale clubului, care ar trebui mai mult susținute, în condițiile în care acestea se dovedesc a fi pepinieră de jucători pentru reconstrucția echipei.

"Eu doresc să mă implic, deoarece îmi pasă de această echipă. Nu doresc să fac acest lucru doar la modul declarativ, așa cum am văzut că fac alți candidați. Constănțenii merită o echipă competitivă la Constanța, iar autoritățile trebuie să depună eforturi pentru a ieși din această situație", a mai afirmat Florin Gheorghe.


Comentează știrea

costin
23 mai 2012
BRAVO!

Felicitari Gheorghe! Esti persoana potrivita pentru Judetul nostru.ne-am saturat sa fim condusi de toti betivi care stau prin intersectii.Gheorghe este tanar si poate aduce prosperitate in Judet.

haha production
23 mai 2012
Felicitari

Singura perosna cu caracter din politica Constanteana.Te-am vazut ieri pe digi24 chiar ai fost bun 0i0n0 comparatie 0cu ceilalti candidati care nu stiu pe ce lumea traiesc.Si sa nu mai vorbim de Porcul Constantei care i-a fost frica sa vina ieri sa se confrunte.Singura sansa la un judet mai dezvoltat zic eu ca este aces om Florin Gheorghe!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8455 secunde