Zanfir Iorgus:

"PNȚCD-ului i-au sclipit ochii atunci când și-a văzut interesul"

440
4
Președintele PDL Mangalia a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că reprezentanții PNȚCD Constanța au trădat protocolul de alianță încheiat între UNPR, PDL și țărăniștii din Mangalia pentru că aveau o serie de "interese personale" în al susține pe independentul Cristian Radu.

"Le-au sclipit ochii când și-au văzut interesul. Până ieri nu ne-au dat de înțeles că nu ar vrea să continuăm cu acest protocol, dar se pare că agresivitatea lui Neagoe și faptul că ginerele său a lucrat la Garda Financiară cu independentul Cristian Radu au primat până la urmă. Nu mi se pare normal să aibă alianță cu PDL în tot județul și la Mangalia să susțină pe cineva care de fapt este susținut de PNL și PC și care va face, ca și Tusac, jocurile celor de la Constanța", a declarat Iorguș.

Mai mult, președintele PNȚCD Mangalia, Gabriel Ciupercă a menționat că organizația locală va susține candidatura lui Iorguș indiferent de ce a decis Biroul Județean an partidului. Ciupercă a menționat că mandatul său nu a expirat așa cum a anunțat președintele Tudor Chesoi și a menționat că nu poate fi înlocuit de Neagoe, decât prin organizarea unor alegeri. 

Comentează știrea

C.neago
17 mai 2012
Politica de centura

Ca deobicei, maidanezul politic ,iorgus minte . Imbogatitul miraculos in mandatele din primarie , minte . Ginerele meu nu a lucrat o zi la garda financiara . Euam dovedit in politica faptul ca nu am interese personale , iorgus , nu. Nu te va sustine in afara de Gabi (pacat) , dintre PNT-isti. Esti furios pentruca iti vei cauta loc de munca desii cat ai acumulat nu mai ai nevoie , in secolul asta . Nu te vreau si vreau sa scap Mangalia de cei de teapa ta domnule Iorgus . Este singurul interes .

cucu
17 mai 2012
iorgus

maimuta de iorgus dupa ce trece de la un partid la altul precum pitipoancele pe centura de la un tir la altu face pe marele politician.......de fapt e o tinichea de la galati venit sa se imbuibeze in mangalia

Fonduri UE
17 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

miki
17 mai 2012
curva politica

Cred , sper ,ca cel ce semneaza neago , este doctorul Neagoe . Daca este adevarat , fiind un sustinator al dumnealui , ma bucur . Ca cetatean al Mangaliei , am fost dezamagit vazand ca tace , fiind imposibil sa nu stie cat a furat aceasta lepadatura , iorgus .Am fost dezamagit cand am auzit ca la PNTCD , Mangalia , a cerut penetstilor sa-l voteze pe iorgus , dar acum , ca a revenit la adevaratul sau stil , numai laude.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7791 secunde