Zanfir Iorguș susține asistenții medicali din Mangalia

725
3
Zanfir Iorguș susține asistenții medicali din Mangalia - iorgus1-1336678438.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ o sută de asistenți medicali de la Spitalul Municipal Mangalia, Sanatoriul Balnear, Serviciul de Ambulanță, dar și de la cabinete private au discutat, săptămâna aceasta, cu deputatul Zanfir Iorguș despre problemele pe care le întâmpină și despre relația pe care o au cu administrația publică locală.
Florentina Stoica, liderul Sindicatului Sanitas Constanța, fi­liala Sanatoriului Balnear și de Re­cu­perare Mangalia, i-a mulțumit lui Zanfir Iorguș pentru sprijinul acordat, în urmă cu un an, ca sanatoriul să nu fie desființat. La rândul lui, deputatul a declarat că va continua să lupte ca unitatea sanitară să rămână în subordinea Ministerului Sănătății și să fie deschisă tuturor cetățenilor.
"Timp de 12 ani ca primar și patru ani ca deputat, am susținut activitatea acestei instituții. Atât timp cât Sanatoriul este performant, nu văd de ce am vrea să îi schimbăm statutul", a spus Zanfir Iorguș.
Cât despre Spitalul din Mangalia, deputatul PDL a menționat că municipalitatea trebuie să susțină dotarea cu aparatura necesară. După modelul celorlalte asociații din Mangalia, Zanfir Iorguș i-a îndemnat pe asistenții medicali să se reunească într-un organism profesionist, susținut de către viitoarea administrație locală.


Comentează știrea

Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, spre binele copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Vali
11 mai 2012
Pazea

Iorgus, ajuta-le te rugam,pe asistente si deplaseaza-te singur la spital.Tu ai sigur probleme cu capul. PDL se duce de unde a venit,adica la dracu',iar tu te tot dai drept mare ctitor,sprijinitor al culturii, iubitor de oameni, etc. Mangaliotii te cunosc deja,mai, frana,sigur nu intelegi ca nu te ridici nici macar la nivelul amicilor tai interlopi! Fetele acelea s-au dus acolo doar din saracie, sa manance si ele ceva si te priveau ca pe un ciudat, care nu si-a luat medicamentele la timp.

petralety
16 mai 2012
ciao

Sint PETRA din MANGALIA ,am 32 de ani am urmat scoala alaturi de fetele care acum lucreaza in balnear ,nu de ajuns ca am cheltuit foarte multi bani cu scoala nu e de ajuns ca e unicul balnear care e deschis pe timp de iarna e o modalitate pentru a urma ceea ce am studiat si am vrea sa ducem mai departe asa cum se cuvine ,dar voi ce faceti nu sinteti in stare nici macar sa protejati ce e al mangaliei sinteti toti corupti si sa va fie rusine si mai stiti ceva mangalia e si a noastra ,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5554 secunde