Zanfir Iorguș s-a întâlnit cu medicii din Mangalia

558
2
Zanfir Iorguș s-a întâlnit cu medicii din Mangalia - pdlzanfiriorgus15091317835036131-1336161193.jpg
Deputatul Zanfir Iorguș a parti-cipat, joi seară, în cadrul Complexului "Saturn", la o întâlnire cu medicii din localitate. Printre altele, parlamentarul le-a declarat ca-drelor medicale că Mangalia are nevoie de o nouă abordare privind asistența medicală pentru persoanele defavorizate, ce nu poate fi realizată decât într-un parteneriat solid, transparent, între medicii de familie și administrația publică locală.
"În aceeași măsură, trebuie acordată o atenție deosebită medicinei în unitățile de învățământ, prin susținerea, de către primărie, a unui parteneriat școală-medic de familie", a afirmat Zanfir Iorguș.
Medicii prezenți la întâlnirea cu deputatul Zanfir Iorguș au ridicat o serie de probleme. Astfel, doctorul Mircea Silion a declarat că regretă că administrația locală nu a găsit timpul necesar pentru a rezolva situația vânzării cabinetelor din cadrul Policlinicii Mangalia. În cadrul întâlnirii, s-au dezbătut problemele dotărilor cabinetelor, posibilitatea de a asigura asistența medicală în unitățile de învățământ (printr-un parteneriat între cabinetele medi-cale și școli, cu susținerea primăriei) și înființarea unui centru de permanență.

Comentează știrea

Popa
5 mai 2012
Calin

Ma intreb de ce canditdatul la primaria Mangalia DEPUTAT ZANFIR IORGUS, are fata asta de impunge...o fi poza dupa aflarea vestii cum ca guvernului lui a picat in cap...... Brrrrrrr ce rautate de om. Mangalia e satula de parvenitii astia care ne-au condus prost atatia ani.... ALTUL VOTAM RADU CRISTIAN... el este cel care va fi primarul Mangaliei.... nu cei doi CUSCRII IORGUS si TUSAC

mine
5 mai 2012
popa

fugi tare cu CR-ul tau:)

Răspuns la: Calin
Adăugat de : Popa, 5 mai 2012
Ma intreb de ce canditdatul la primaria Mangalia DEPUTAT ZANFIR IORGUS, are fata asta de impunge...o fi poza dupa aflarea vestii cum ca guvernului...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde