Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primărie

PP-DD / DINU GHEORGHE explică de ce administrația Mazăre a rămas repetentă

1615
7
PP-DD / DINU GHEORGHE explică de ce administrația Mazăre a rămas repetentă - ppdd1-1338389239.jpg
Un fapt deloc banal - lipsa rampei obligatorii acolo unde sunt trepte pentru a veni în întâmpinarea concetățenilor cu dizabilități - a făcut ca DINU GHEORGHE, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Constanța, aflat în plină campanie electorală, să sprijine o doamnă, aflată în reală dificultate, să urce câteva trepte. În Constanța mileniului trei, al administrației Mazăre, lumea abia circulă pe trotuare, transformate în adevărate capcane.

"Acest aspect, pe care unii l-ar considera superficial, mi-a dat de gândit. Vom lua măsuri ca toți cetățenii Constanței să fie tratați egal și să se bucure de viață. Iată un alt capitol la care administrația Mazăre este repetentă: grija față de concetățenii cu dizabilități. Poate ia exemplu de la București, Sibiu, Arad sau Timișoara. De la Timișoara, ar putea să învețe și altceva. Să știe când să se retragă dintr-o cursă. Mă refer la faptul că primarul Timișoarei, aflat în funcție după trei mandate, a hotărât să se retragă, să lase și viziunea și ideile altor timișoreni să lucreze pentru comunitate. Dar se pare că administrația Mazăre, după ce a reușit să dețină primul loc la mortalitatea infantilă, după ce a reușit să ne facă să plătim cea mai scumpă întreținere, după ce a făcut să crească șomajul și a gonit investitorii, după ce a determinat traumatizarea și slutirea unor copii și adulți în urma mușcăturilor făcute de câinii maidanezi, așteaptă sau vrea să fie interzisă prin Referendum, așa cum i s-a interzis lui Mazăre și Nicușor Constantinescu de către locuitorii din Năvodari să intre în Năvodari. Dar până la Referendum în numele celor abandonați de administrația Mazăre, în numele copiilor și tinerilor fără serviciu și fără locuințe, în numele celor care pleacă oriunde doar pentru o bucată de pâine, vă cer, dragi bunici și părinți, să vă treziți la realitate și să nu mai votați un individ care, sfidându-vă, spune că el pleacă șase luni în concediu, iar noi stăm cu mâna întinsă după un pui rahitic.

În ce hal am ajuns?! Treziți-vă măcar în al 12-lea ceas! Gândiți-vă o clipă la mândria voastră pierdută, gândiți-vă o clipă la copiii voștri, la viitorul lor", a declarat DINU GHEORGHE.

v v v

Important este de știut că DINU GHEORGHE are în spate o echipă de consilieri formată nu din politicieni traseiști, "plimbați" din partid în partid, sau din beneficiari de contracte cu statul român. Nu! Consilierii lui DINU GHEORGHE aparțin unei noi generații, pricepuți în administrație, oameni bine poziționați în societate.

Ei sunt, în ordine, Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureșanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Cătălin Mircea.

Ei nu au făcut circ prin cluburi sau în emisiuni TV. Și-au văzut de munca lor, de firmele lor, de salariații lor. Acum, au șansa să demonstreze că pot face ceva și pentru comunitate. Aveți încredere în ei, e bine ca în Consiliul Local să fie și alți oameni care nu fac parte din "mașina infernală de vot" a "tipului cu basca roșie". 

Comentează știrea

Dan
31 mai 2012
Pretul apei

Ce-mi place mie mai mult si mai mult la toti care joaca rolul de contracandidati ai mumieisida si ai butoiuluistalinskaya e ca toti spun poezii si nici unul nu spune nimic de ceea ce ii arde mai tare pe toti constantenii: pretul criminal al APEI POTABILE care e de aproape trei ori mai mare decit in alte judete; -pretul APEI DE CANALIZARE care e de peste doua ori mai mare decit pretul APEI POTABILE in alte judete, ceea ce e strigator la cer, deci de 5-6 ori mai mare decit pretul apei de canalizare in alte judete(!!!); -cantitatea de apa de canalizare care e egala cu cantitatea de apa potabila, ceea ce se numeste TILHARIE PE FATA.

DDD
31 mai 2012
apa

Ajungem noi si la apa, nu va faceti griji. Sint toate pe lista!

anonimus
31 mai 2012

frati constanteni trezitiva la realitate.dinu a fost ofiter de securitate si in regimul ceausescu -unde a facut politie politica si in regimul iliescu -unde a prosperat.a avut biroul si fieful in portul c-ta ,de unde si legaturile si afacerile ulterioare cu societati din port.Lupul asi schimba parul si atat. imi este mila de cei care stau alaturi de acest exemplar cu totul aparte.viseaza numai functii mari urmatil si va fi vai de voi

roxana
31 mai 2012
@ anonimus

Faptul ca viseaza functii mari nu-i rau. Ce e rau e ca nu face nimic altceve decit sa joace rolul de contracandidat, ceea ce inseamna ca tot ce face el e in favoarea lui Mazare (deoarece nu mai exista al 2-lea tur). Asta inseamna ca ii tradeaza pe toti care sunt alaturi de el. L-ai auzit sa spuna vreodata ceva despre apa, care reprezinta principala problema a constantenilor?

roxana
31 mai 2012
@ isabela

Ptr. comentariul astaridicol si stupid ce iti da in plus stapinul tau, leguma drogata, un kg de faina sau un litru de ulei? In plus se pare ca tu nu prea ai nevoie de apa ptr. ca probabil te speli o singura data pe an, vara, cind te duci la mare.

Fonduri UE
31 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Constantean
31 mai 2012
Trebuie schimbare

Din fericire avem in sfarsit alternativa. Nu stiu cat este de sincer si cat va fi de bun dar cu Mazare nu mai merge. PDL-ul vine cu un machidon. Nu sunt xenofob dar stie tota lumea ca ei se ajuta si i-si plaseaza toate rudele in primarie si in companiile de stat iar contractele vor fi dirijate numai catre firmele rudelor si prietenilor. Eu zic ca PSD, PNL si PDL au aratat ca sunt corupti pana in maduva oaselor. Ar trebuii sa dam o sansa si PP-DD care vine cu oameni noi. Nu bag mana in foc ca nu vor fi si corupti printre ei sau s-ar putea sa nu faca treaba buna dar cu Mazare nu se mai poate. Nu exista o structura o contiunitate a dezvoltarii orasului. Nu are bani si nu poate sa refaca orasul vechi dar cartier de baraci poate sa faca. Nu era mi bine sa refaca orasul vechi si sa-l transforme intr-o oaza turistica sa dea de lucru oamenilor. Sau daca este un om umblat de ce nu reuseste sa-i convinga pe hotelirii din Mamaia sa se uneasca si sa incheie contracte serioase cu firme mari din Europa: TUI, ITS, Tomas Crook, Fritidsresor si altele. Trebuie sa se inteleaga ca, cu turismul popular nu dezvoltam econmia ci cu turismul extern de lunga durata. Putem prelungi sezonul la 4 luni daca refacem orasul vechi, organizam excurisii in Carpati, Transilvania, Moldova in zilele mai ploioase. De asemenea ar trebuii construite piscine mai atractive, mai spectaculoase cu apa de mare si incalzite cu panori solare (ieftin) care pot livra caldura si la temperaturi mai mici. Turistul occidental stie ca vremea depinde numai de dumnezeu dar daca ai ca sa-i oferi in schimb va accepta cu placere. Eu zic sa-i oferim d-lui Dinu o sansa. Bineinteles ca vor aparea si o multime de acuzatii asupra sa unle poate mai aproape de adevar altele calomnii (ca in Romania se poarta) dar trebuie sa votam cu curaj si sa dam la o parte putregaiul asta nazist de Mazare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3333 secunde