Marian Vasiliev, candidat la președinția Consiliului Județean Constanța:

"PP-DD este singura forță politică ce se mai poate opune caracatiței PSD"

1015
5
Pentru ca o societate să funcționeze normal, este nevoie de echilibru între putere și opoziție. Orice abatere de la această regulă duce la dictatură, duce la o situație ce ne amintește de perioada comunistă de dinainte de 1989, este de părere Marian Vasiliev, candidat PP-DD la președinția Consiliului Județean Constanța. 


"Acest risc pândește acum județul Constanța. Caracatița  PSD, condusă de Nicușor Constan-tinescu, dorește să subjuge toate localitățile județului, iar metodele folosite sunt cele mai variate: amenințări (cu pierderea locului de muncă, cu controale la cei care au o mică afacere), petreceri cu mici și bere, ghiozdane cadou pentru copiii care oricum visează să plece din România și sunt dispuși să-și părăsească familiile și casa pentru o viață mai bună. 
În momentul de față, singura forță politică ce se mai poate opune caracatiței PSD este Partidul Poporului Dan Diaconescu. 
Cetățenii județului Constanța nu trebuie să uite că PSD-ul este partidul care a vândut Petromul, din care cauză motorina în România este cea mai scumpă din Uniunea Europeană! PSD-ul a tăiat la fier vechi industria românească (Tractorul Brașov, Autocamioane Brașov, ARO Câmpulung, Siderurgice Călărași, etc.), obligând astfel miile de muncitori să devină cetățeni de mâna a doua în Spania sau Italia. 
PSD-ul a distrus agricultura româneasca și sistemul de irigații. PSD-ul a vândut băncile românești către bănci occidentale! Iar lista poate continua! PSD-ul este ul-tima formațiune care are dreptul să pretindă că va redresa România. Pentru tot ce a făcut rău în această țară, PSD-ul trebuie să ajungă în lada de gunoi a istoriei. 
Cum în județul Constanța toate celelalte partide au dispărut ori s-au vândut PSD-ului, singura forță politică ce se mai opune caracatiței roșii este Partidul Poporului Dan  Diaconescu. Fiecare dintre noi trebuie să analizeze singur, în cabina de vot, doar cu sufletul și conștiința sa, pe mâna cui își dă viitorul său și pe cel al copiilor săi", a declarat Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la președinția Consiliului Județean Constanța.


Comentează știrea

Carmen
30 mai 2012
Te cunosc si am o parare buna despre tine

Desi am oparere buna despre tine, iti spun deschis ca nu ai nici o sansa in lupta cu Constantinescu decit daca promiti locuitorilor judetului Constanta ca le vei rezolva problema nr.1, PRETUL INGROZITOR DE MARE AL FACTURII DE APA, PRET CARE E DE 4 ORI MAI MARE DECIT NORMAL. Doar dca promiti micsorarea facturii de apa la un sfert vei cistiga cu siguranta alegerile. Constantinescu va pierde orice sansa.

Aida
30 mai 2012
Votati Marian Vasiliev Presedinte la Consiliul Judetian

Domnul Marian Vasiliev cu ajutorul nostru veti castiga alegerile pentru Presedinte la Consiliul Judetean ne-am saturat de oameni ca Nicusor Constan-tinescu noi va sprijinim sunteti un om de caracter si de suflet ati ajuns la inimile noastre va iubim si impreuna ii vom da jos pe toti ce ne vor sta in cale inclusiv caracatita cea rosie care de ceva vreme ne trage inapoi Va dorim mult succes si suntem alaturi de dumneavoastra si de echipa Poporului si vom castiga cu siguranta

BEN
30 mai 2012
PPDD

Vasiliev nu este cunoscut,se agita degeeaba.In plus el a pierdut contactul cu realitatea din administratia publica,nu are expertiza necesara pt a manageria un judet greu cum este Constanta.In legatura cu afirmatia privind caracatita PSD ar face bine sa isi aminteasca ce a facut in cei 4 ani cat a fost primar la Murfatlar pe vremea CDR.Ar fi mai intelept pt el sa se axeze pe propiecte si nu pe atacarea altor competitori.Este adevarat ca in acest judet cele mai multe partide au cazut dar 2 adevaruri raman totusi in picioare si anume:primul-nu trebuie desconsiderat PDL care inca dispune de resurse financiare serioase si al doilea-PPDD nu va fi niciodata o alternativa pt ca are un program nerealist si este lipsit de lideri autentici.PPDD este plin cu oameni fugiti din alte partide unde nu si-au mai gasit locul,in general oameni fara calitati de manageri publici.El vrea puterea dar nu are ce face cu ea,din pacate!

anonim
30 mai 2012
CITITI

Sa-l sustineti in continuare pe porcul ala de Constantinescu, inconstientilor de unde stiti voi ca VASILIEV nu stie ce are de facut, mergeti mai departe cu prostia lui porcusor.

Iulia Dumitrache
31 mai 2012
pt ben

Nu cumva Nicusor Constantinescu este cel care a pierdut contactul cu realitatea de cativa ani datorita unor "placeri mai bahice"? Clasa politica din ultimii 22 de ani este cea care a pierdut cu adevarat contactul cu realitatea. Si sincer cred ca si tu Ben. Altfel nu-mi explic cum mai poti sustine oameni foarte cunoscuti din USL si PDL. Intr-adevar sunt cunoscuti, dar doar pentru ca au saracit tara si cam atat! PP-DD are un program nerealist si este lipsit de lideri autentici? PP-DD are un program spre deosebire de USL+PDL care de ani de zile nu spun nimic concret. Si chiar daca spun ceva uita din prima zi in care trec din opozitie la guvernare. (vezi cazul Ponta) De lideri autentici precum cei care ne-au guveranat in ultimii 22 de ani ne-am cam saturat. Si-au dovedit incompetenta de nenumarate ori si este momentul sa plece si sa ne mai lase. Cat despre resursele financiare ale PDL stau si ma intreb daca nu provin din scaderea salariilor cu 25% de acum cativa ani, din cresterea TVA-ului la 24% si alte masuri impotriva cetatenilor pe care le-au tot luat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8945 secunde