Iubita unuia dintre eroii de la Tuzla vrea să-și ajute mama bolnavă și concurează la "Dansez pentru tine"

1344
Iubita unuia dintre eroii de la Tuzla vrea să-și ajute mama bolnavă și concurează la

Articole de la același autor

Pe 5 iulie, Lena Rădulescu, în vârstă de 29 de ani, își pierdea logodnicul în teribilul accident aviatic de la Tuzla. Liviu Antim a murit atunci alături de alți colegi. În memoria lui și pentru a-și ajuta mama bolnavă, constănțeanca Lena concurează acum la "Dansez pentru tine".

A găsit puterea să lase în urmă suferința proprie și să facă un efort teribil pentru a-și ajuta mama, o fostă balerină a Operei Române. Constănțeanca Lena, care ar fi trebuit să fie mireasă anul viitor, să pășească în biserică alături de iubitul ei, locotenentul Liviu Antim, a decis să iasă din suferința provocată de moartea lui și să se implice într-un proiect care îi va ocupa mintea și trupul. La finalul concursului, dacă va ieși învingătoare, își va putea ajuta mama să meargă din nou. Ea spune că Liviu și-ar fi dorit să o vadă în această emisiune, pentru că știa că, prin dans, cu siguranță va reuși să-și facă mama fericită. De altfel, cei doi tineri își făcuseră un țel comun din vindecarea mamei Lenei. El nu a mai apucat să își susțină iubita, sfârșind tragic alături de alți 11 colegi, în accidentul de la Aerodromul Tuzla.
Pentru locotenentul Liviu Antim, Lena a fost marea lui dragoste. Pasiunea pentru lumea subacvatică i-a scos-o în cale pe iubita sa, care este scafandru profesionist la o firmă din Constanța. Din păcate, nu s-au bucurat prea mult de asemenea clipe petrecute împreună, pentru că viața le-a jucat cea mai urâtă festă.
Lena provine dintr-o familie de balerini. Ea a făcut balet până la 18 ani, tatăl ei, fost balerin, e profesor de balet în Italia, fratele său, plecat în America de 10 ani, este balerin, iar mama ei a fost balerină și profesoară de balet. În momentul de față, mama Lenei este bolnavă, suferințele țintuind-o la pat.
Mama Lenei a crescut doi copii singură și, din cauza vieții dificile, acum 12 ani a ieșit la pensie pe caz de boală. Starea ei de sănătate s-a degradat și, în prezent, suferă de mai multe afecțiuni. Din cauza problemelor de sănătate, se deplasează foarte greu, mai mult cu ajutorul unui cărucior cu rotile. Tânărul locotenent o susținea pe Lena și chiar i-a mărturisit înainte cu câteva zile de tragicul accident aviatic că ar fi tare mândru de ea dacă ar ajunge la "Dansez pentru tine", să-și poată ajuta mama prin dans. După decesul lui Liviu, mulți s-au gândit că tânăra va renunța să mai concureze. În schimb, Lena și-a adus aminte de cuvintele iubitului ei și a găsit forța pentru a-și duce planul la capăt. "Sunt sigură că mă privește din cer și îmi ține pumnii ca să câștig. El este acum îngerul meu păzitor", a spus Lena cu lacrimi în ochi. Mai mult, pentru că tânăra are sentimente neprețuite pentru Liviu, ea și-a făcut un tatuaj pe încheietura mâinii drepte. Mesajul este dedicat iubitului ei: "Love lives forever" (Dragostea trăiește veșnic).
În acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată de Pro Tv, Lena Rădulescu dansează alături de actorul Răzvan Fodor, iar coregrafa perechii este Doina Botiș. În momentul de față, Lena și Răzvan sunt clasați pe locul trei, dar până la sfârșitul competiției mai este drum lung, la capătul căruia Lena speră să devină câștigătoare și să încaseze marele premiu în valoare de 60.000 de euro.

Liviu nu ar fi trebuit să fie în avion
Locotenentul Liviu Antim, de 27 de ani, nu era programat să fie în aparatul de zbor în momentul tragediei. Un coleg s-a simțit rău și a rămas la sol, fiind înlocuit de Liviu. Tânărul a supraviețuit impactului pentru că a fost tras din avion de un coleg aflat în apropierea pistei. Cu toate acestea, el a decedat la Spitalul Militar din București, din cauza fracturilor și arsurilor suferite și pentru că aorta i-a fost perforată în urma accidentului aviatic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Plata cu cardul îngrașă!
Pagina a fost generata in 2.2081 secunde