Spectacol la Constanța, alături de Țăndărică

410
Spectacol la Constanța, alături de Țăndărică - a31eac18e1ef6f145361562af428de25.jpg
Fundația Baylor Marea Neagră a organizat, joi seară, începând cu ora 19, la hotelul Palm Beach, din stațiunea Mamaia, un eveniment în vederea strângerii de fonduri pentru ajutorarea mamelor tinere cu HIV și a copiilor acestora. Printre invitați s-au aflat persoane publice din Constanța și nu numai, dar și oameni cu potență financiară. Amintim pe prințul Sturdza, avocații Adrian Gheorghiță, Sorin Calafus, Constantin Lian, șefa Inspectoratului Școlar Județean - Alis Andreescu, directorul Crucii Roșii Constanța - psiholog Carmen Lungu, primarul de la Medgidia - Marian Iordache și alții.
În vederea strângerii de fonduri, a avut loc o licitație de tablouri donate de artiști plastici din Con-stanța, de vinuri și de rochii de seară, precum și o tombolă.
Nu au lipsit momentele artistice, susținute de Mihai Trăistariu, Ovidiu Lipan Țăndărică și invitații lor. Printre altele, oaspeții l-au putut urmări pe patronul de la Palm Beach, Charbel Maroun, făcând o echipă de invidiat cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Cor-neliu Stroe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Plata cu cardul îngrașă!
Pagina a fost generata in 1.8445 secunde