Iubitul Mădălinei Ghenea, Gerard Butler, înnebunit după fotbal și sex

465
Iubitul Mădălinei Ghenea, Gerard Butler, înnebunit după fotbal și sex - madalinagheneabutler-1351254665.jpg
Actorul Gerard Butler (42 de ani), iubitul româncei Mădălina Ghenea (24 de ani), actor în vogă la Hollywood, e un împătimit al fotbalului. El a practicat sportul-rege în copilărie, e fan al formației Celtic Glasgow, a jucat în filme despre fotbal și a participat la un meci caritabil pentru sprijinirea lui John Kennedy, scoțianul căruia Ionel Ganea i-a rupt piciorul în 2004.


Gerard Butler a jucat în copilărie fotbal, fiind un fan împătimit al celor de la Celtic. El călătorește regulat între Los Angeles și Glasgow, pentru a urmări din tribună meciurile de pe teren propriu ale favoriților. Actorul a participat la mai multe meciuri caritabile, sub denumirea Soccer Aid, alături de actorii Michael Sheen, Will Ferrell, Mike Myers sau Edward Norton, dar și la o partidă caritabilă între foștii jucători ai lui Celtic și cei ai lui Man. United, pentru John Kennedy.

În altă ordine de idei, scoțianul care face furori la Hollywood e considerat un adevărat sex-simbol, toate fostele sale iubite fiind încă înnebunite după el. Astfel, înainte de Mădălina Ghenea, Gerard a fost cuplat cu fosta Miss World, indianca Priyanka Chopra, dar și cu alte frumuseți din toată lumea, printre care, se spune, și cu vedetele de la Hollywood Jennifer Aniston și Cameron Diaz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Monden : Faci prea mult sex?
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Monden : Un elev se laudă că a făcut sex cu profa
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Performanțele sexuale ale tatălui surogat
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Pagina a fost generata in 0.4641 secunde