Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor autohtone

1165
Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor autohtone - iuliaalbu-1380540796.jpg
Chiar dacă aparițiile ei uimesc toată România, Iulia Albu își permite să critice pe oricine îi iese în cale.

Invitată în platoul unei emisiuni de la Kanal D, soția designerului Mihai Albu a adus numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Bănică și a Corinei, iar în ceea ce le privește pe Tania Budi și Nicoleta Luciu, acestea au fost făcute de tot râsul.

"Tania are look de păpușică Baywatch mai purie, mai trecută. Are un look de L.A, acolo toate fetele sunt oxigenate, siliconate, botoxate [...] Nicoleta Luciu e foarte ieftină. Are părul de parcă s-ar duce în Bamboo. Zici că a plecat din club după o noapte întreagă, e obosită și cu machiajul șters", a comentant Iulia Albu imaginile cu cele două vedete.

Când a văzut-o, însă, pe Andreea Bănică, doamna Albu a explicat:

"A ieșit din zona safe, a încercat ceva nou. Are piese scumpe, investește mult în imaginea ei, își permite. Îi dau nota 9".

"Îmi place mult că prietena Corina a ieșit din zona ambiguă și prost înțeleasă din ultimele 14-15 luni. A reînceput să fie din nou ea. Ar trebui să își lucreze puțin corpul la sală. Îmi plac fetele puțin plinuțe, dar aici vorbim despre tonifiere. Mă bucur că a redevenit Corina. Eu sunt corectă, nu am război cu nimeni. Nota 9 și asta pentru că a avut multe concerte în aceeași fustă", a spus Iulia Albu, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7431 secunde