Necaz după necaz pentru Daniela Gyorfi

1878
2
Necaz după necaz pentru Daniela Gyorfi - danielagyorfi-1380540652.jpg
După ce a fost țintuită la pat timp de 33 de ani, Anica, mama Danielei Gyorfi, s-a stins din viață.

Anica Gyorfi (62) zăcea de 33 de ani la pat sau în scaunul cu rotile, după ce un accident grav a lăsat-o paralizată: a căzut de pe o scară și și-a fracturat coloana.

"Nimeni nu se aștepta la asta. Daniela este distrusă. Suntem efectiv lipsiți de putere. S-a chinuit săraca. Acum ne pregătim pentru înmormântare. Încercăm să ne mobilizăm. Vă dați seama că nimeni nu se gândea la o asemenea tragedie", a declarat George Tal pentru Cancan. Și pentru că nicio problemă nu vine singură, Daniela Gyorfi a aflat de curând că și tatăl său a paralizat.

Comentează știrea

Prezicatorul
23 octombrie 2013
Atentie !

Daniela, atentie !....aici sunt blesteme...ai mare grija si tu de tine. Cineva cu puteri vrajitoresti a facut asta, e pericol, are puteri supranaturale !....mergi la bisecira si roaga-te si tu si Tal, se poate scapa cu multa credinta in Dumnezeu, aratati-i asta Domnului, credinta si rugaciuni.

christian louboutin women sneakers
28 februarie 2014
christian louboutin women sneakers

christian louboutin replica ebay Stiri Monden : Necaz după necaz pentru Daniela Gyorfi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin women sneakers http://afrikalink.net/images/christian-louboutin-cinderella-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Monden : Daniela Gyorfi, probleme cu... sânii
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Gyorfi,  mai sexy ca niciodată
Pagina a fost generata in 1.5484 secunde