Iulia Vântur, încă 14 zile de emoții pentru iubitul indian

152
Iulia Vântur, încă 14 zile de emoții pentru iubitul indian - iuliavantur-1370950115.jpg
Judecătorii au amânat decizia în cazul actorului Salman Khan, presupusul iubit al Iuliei Vântur, care riscă zece ani de închisoare. Luni a fost o zi decisivă pentru starul de la Bollywood! Judecătorii din Mumbai trebuiau să ia o decizie în privința punerii sub acuzare a lui Salman Khan, de 47 de ani, pentru omor din culpă într-un dosar deschis din 2002. În cazul în care se rejudeca dosarul, Khan era pasibil de 10 ani de închisoare, potrivit click.ro.

De 11 ani Khan se plimbă prin tribunale după ce a călcat cinci oameni pe stradă cu bolidul lui la 28 septembrie 2002, în localitatea indiană Bandra. Actorul avea 60 de mg de alcool în sânge și gonea cu mult peste viteza legală.

Un om și-a pierdut viața atunci și alți patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. De-a lungul procesului, avocații lui Salman Khan au reușit să schimbe încadrarea de la omor din culpă la omor prin imprudență, insistând pe faptul că starul nu a avut nicio intenție de a ucide pe cineva atunci când s-a suit băut la volan. Acuzarea se baza pe declarația gărzii de corp a lui Khan, care a murit în timpul procesului. Dispariția acesteia a schimbat complet datele problemei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5164 secunde