Jocul "The Beatles: Rock Band", prezentat oficial

525
Jocul
Foștii componenți ai trupei Beatles, Paul McCartney și Ringo Starr, au asistat, luni, la prezentarea oficială a jocului video "The Beatles: Rock Band", care va fi lansat pe 9 septembrie, informează Variety, în ediția online.
McCartney și Ringo Starr, dar și Yoko Ono și Olivia Harrison, văduvele celorlalți doi componenți Beatles, John Lennon și George Harrison, au fost prezenți la conferința de presă pentru prezentarea jocului.
Publisherul jocului este MTV Games, iar dezvoltatorul - Harmonix, în timp ce Electronic Arts este partenerul de distribuție.
Jocul video intitulat "The Beatles: Rock Band" va fi lansat simultan pe mai multe piețe internaționale în Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă pe 9 septembrie 2009, dată special aleasă pentru a marca semnificația cifrei nouă pentru trupă.
Potrivit oficialilor companiei producătoare, jocul va permite fanilor trupei să cânte la chitară, bas sau tobe. De asemenea, în cadrul jocului, fanii vor putea urmări cariera legendarei trupe, din 1963, la Liverpool, până la ultimele apariții. Discul jocului va conține 45 de piese Beatles.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2009
Stire din Monden : Jennifer Hudson e însărcinată
Marţi, 02 Iunie 2009
Stire din Monden : MTV Movie Awards 2009
Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Monden : Katie Holmes vrea mai mult sex
Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Monden : Gheorghe Visu, operat la plămâni
Pagina a fost generata in 2.7272 secunde