Karl Lagerfeld va vinde și pe internet

293
Celebrul creator de modă Karl Lagerfeld a decis să își diversifice colecțiile și să lanseze o linie pentru publicul larg, ale cărei produse vor fi vândute pe internet. Această linie prêt-à-porter este caracterizată, în franceză, drept "masstige", din contracția termenilor "masse" (masă) și "prestige" (prestigiu), se arată într-un comunicat al companiei Karl Lagerfeld. "Elitismul de masă este visul meu de multă vreme. Cred că era aproape o datorie să fac asta cu numele meu, este drumul către modernitate", a declarat creatorul de modă în comunicat.
În prezent, au loc negocieri pentru distribuția și fabricarea acestei noi linii, care ar putea fi lansată, la prețuri foarte accesibile, începând cu sezonul de toamnă/iarnă 2011 - 2012.
În 2004, Lagerfeld a mai abordat latura prêt-à-porter cu o largă distribuție, creând 30 de modele pentru lanțul de magazine suedez H&M, care, la lansare, au provocat cozi impresionante și îmbrânceală.
Fabricată și distribuită de societatea italiană Vaprio, linia vestimentară Karl Lagerfeld "își va schimba orientarea și va lua o direcție mai comercială", se mai arată în comunicatul companiei.
Societatea ce poartă numele lui Karl Lagerfeld, unde el este director de creație, aparține din 2006 fondului de investiții britanic APAX Partners. Pe lângă marca de prêt-à-porter pentru femei, Karl Lagerfeld mai are și o marcă de parfumuri, o colecție de ochelari și o linie de prêt-à-porter pentru bărbați.
Karl Lagerfeld, în vârstă de 76 de ani, este unul dintre cei mai importanți creatori de modă ai sfârșitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar și Chloé și Fendi, unde este director de creație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Septembrie 2010
Stire din Monden : Podiumul Festivalului de la Veneția
Luni, 06 Septembrie 2010
Stire din Monden : De data aceasta a murit cu-adevărat
Pagina a fost generata in 3.0034 secunde