Kate Middleton, în certuri cu William. A plecat de acasă

365
1
Kate Middleton, în certuri cu William. A plecat de acasă - katemiddletonwallpapershde136078-1412758686.jpg
Kate Middleton și Prințul William au fost în al nouălea cer, după ce au aflat că ducesa este însărcinată din nou, cu gemeni. Însă, zilele de miere s-au terminat imediat cum au început grețurile și hormonii să îi dea bătăi de cap Prințesei. Cuplul prinicar nu se mai înțelege de nici o culoare, așa că nepoata Reginei a decis să părăsească reședința conjugală.

Astfel, Kate a luat decizia de a părăsi pentru o vreme casa în care locuiește cu soțul ei și s-a mutat la părinții ei, în Buckleberry.

Aici, prințesa încearcă să se refacă și să-și recapete liniștea, departe de armata de ajutoare și medici.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
27 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8742 secunde