Katherine Heigl nu-și mai dorește încă un Emmy

270
După mișcarea, deloc diplomată, de a se retrage din cursa pentru Emmy-uri, Katherine Heigl va renunța cu totul la rolul lui Izzie, în "Grey’s Anatomy". Cel puțin așa se zvonește prin presă, iar "New York Times" dă raportul.
Katherine Heigl s-a declarat nemulțumită de turnura pe care a luat-o povestea lui Izzie, personajul interpretat de ea în serialul "Grey’s Anatomy". Ca urmare, a anunțat că nu vede de ce ar concura pentru un Emmy, ceea ce i-a supărat pe scriitorii și producătorii serialului.
O sursă a declarat pentru "Entertainment Weekly" că realizatorii "s-au chinuit să se adapteze programului ei cinematografic, și acum ea vine să critice serialul pentru material slab? E o insultă ingrată față de scriitorii care sunt până la urmă responsabili pentru premiul ei Emmy". Heigl a fost premiată anul trecut, rolul lui Izzie câștigându-i recunoaștere în branșă ca Cea Mai Bună Actriță în Rol Secundar. Însă de atunci se pare că scriitorii au redus rolul lui Izzie, iar arcul (evoluția) personajului lasă de dorit din punct de vedere calitativ.
Acum că a venit iar timpul nominalizărilor Emmy, Heigl a insistat ca numele său să nu fie adăugat pe buletinul de vot, motivându-și decizia printr-o critică: după părerea ei, sezonul din "Grey’s Anatomy", pentru care ar fi nominalizată, nu i-a priit personajului Izzie, "materialul din acest sezon nu merită o nominalizare Emmy". Nominalizările vor fi anunțate pe 17 iulie, urmând ca ceremonia să aibă loc pe 21 septembrie.
Hotărârea de a renunța la rolul său din "Grey’s Anatomy" - dacă speculațiile presei sunt într-adevăr fondate - i-ar permite lui Heigl să se concentreze pe consolidarea numelui său în Hollywood. Ea a apărut în "Knocked Up" și "27 Dresses", demonstrând că tranziția ei de la televizor la cinema are potențial de succes.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2299 secunde