Kim Kardashian și Kanye West vor să își petreacă luna de miere în spațiu

111
1
Kim Kardashian și Kanye West vor să își petreacă luna de miere în spațiu - kim-1389682569.jpg

Articole recomandate

Rapperul Kanye West și Kim Kardashian vor își petreacă luna de miere în spațiu, urmând să plătească câte un milion de dolari pentru fiecare nopate pe orbită, relatează Contact Music.
West este "obsedat" de călătoriile spațiale și a convins-o pe logodnica sa să își marcheze căsătoria printr-o vacanță intergalactică.
"Kanye e obsedat de ceea ce înseamnă spațiu și de tot ce înseamnă știința. Acum, el își dorește să petrecă luna de miere în spațiu. La început, Kim nu a fost încântată de idee, dar Kanye a convins-o să accepte, spunându-i că aceasta vacanță va fi prezentă în reality show-ul ei", a declarat o sursă apropiată cuplului.
Rapperul vreaă să se îmbarce la bordul CSS Skywalker, o stație spațială privată pe care compania Bigelow Aerospace o va cosntrui pe orbită, amplasată la circa 400 kiloemtri deasupra Pământului. Aceasta prevede ca participanții să se pregătescă timp de trei luni participând la cursuri de antrenament destinate astronauților.


Comentează știrea

christian louboutin outlet online store
28 februarie 2014
christian louboutin outlet online store

red bottom shoe patent Stiri Monden : Kim Kardashian ?i Kanye West vor să î?i petreacă luna de miere în spa?iu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin outlet online store http://etyping.co.in/images/christian-louboutin-spiked-heels.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Monden : Kim Kardashian a născut PREMATUR!
Pagina a fost generata in 2.2307 secunde