După divorțul de Victor Slav, Bianca Drăgușanu intenționează să plece din țară

441
2
După divorțul de Victor Slav, Bianca Drăgușanu intenționează să plece din țară - biancadragusanu-1389682876.jpg
După ce s-a convins că divorțul de Victor Slav este iminent, Bianca Drăgușanu (30 de ani) s-a decis să lase totul în urmă și să o ia de la zero, undeva, departe, unde numele ei nu impresionează pe nimeni. Vedeta a luat atlasul și, după ce s-a gândit puțin, a pus degetul pe harta Statelor Unite ale Americii, "Țara tuturor posibilităților", transmite Libertatea.ro.
Sătulă de tot circul mediatic produs în jurul divorțului ei de Victor Slav, Bianca abia așteaptă să redevină o femeie liberă de contract: "Nu cred că vrea cineva să trăiască în acest moment în locul meu. Nu pot ieși din casă fără să fiu urmărită de paparazzi. Nu mai știu cum să reacționez. Atunci când îi văd că vin spre mine o iau din instinct la fugă. Mi-este greu să trăiesc așa. Mă gândesc tot mai serios să-mi iau bilet de avion doar dus. Vreau să-mi pun viața la punct aici și să mă mut în Statele Unite, de unde să-mi coordonez afacerile din țară. Cred că este cea mai bună alegere", a declarat Bianca pentru Libertatea.
Se pare că divorțul dintre ea și Victor este deja stabilit și, cum în ciuda eforturilor ei nu mai există, în acest moment, cale de împăcare, soțul ei, ajutat de un amic, și-a luat, zilele trecute, o parte din lucrurile pe care le avea în apartamentul Biancăi.


Comentează știrea

terente
19 ianuarie 2014
xxx

Asta se intimpla cind te casatoresti cu *un aparat de belit paula*, nu cu o femeie adevarata.

christian louboutin shoes outlet
28 februarie 2014
christian louboutin shoes outlet

christian louboutin peep toe crystal shoes Stiri Monden : După divorțul de Victor Slav, Bianca Drăgu?anu inten?ionează să plece din țară | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes outlet http://thumbnailsample.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-love-flats.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alex Velea a divorțat
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Monden : Bianca este la regim de sărbători!
Pagina a fost generata in 1.6192 secunde