Laura Cosoi și Bogdan Boantă reprezintă România în Mexic, la "Dansez pentru tine"

707
1
Laura Cosoi și Bogdan Boantă reprezintă România în Mexic, la
Laura Cosoi și Bogdan Boantă vor reprezenta România în competiția "Bailando por un sueno", varianta internațională a show-ului "Dansez pentru tine", care va avea loc în Mexic, începând cu 16 mai.
România este deja un concurent important pentru toate țările participante, pentru că, acum doi ani, perechea ce a reprezentat România atunci, Andreea Bălan și Petrișor Ruge, antrenată de Doina Botiș, a câștigat locul al II-lea, după reprezentanta țării gazdă, Mexic, care a câștigat marele premiu.
"Suntem onorați că ne reprezentăm țara într-o competiție internațională de dans, însă suntem și emoționați la gândul responsabilității pe care o avem. Am început deja repetițiile și sperăm să facem istorie și pe ringul de dans din Mexic și să ne întoarcem învingători acasă", a declarat Laura Cosoi.
Alături de Laura Cosoi și Bogdan Boantă va fi coregrafa Doina Botiș, "responsabila" multor momente memorabile atât în istoria "Dansez pentru tine" din România, unde a antrenat perechi precum Cristina Rus și Bogdan Negrea, Smiley și Adriela, Randi și Alexandra sau Radu Vâlcan și Elena Voscoboinic, cât și în ediția internațională din Mexic, unde și-a impus deja coregrafiile spectaculoase și tehnicile pedagogice.
În juriul emisiunii din Mexic, fiecare țară participantă își are reprezentantul, astfel că din România va fi prezent Wilmark, membru al juriului emisiunii din România și director de programe la ProFM Latino. Cu experiența notării a sute de dansuri în nouă sezoane ale competiției visurilor de la Pro TV, Wilmark este pregătit să evalueze dansurile perechilor din toate țările participante. Wilmark a aflat regulile show-ului "Bailando por un Sueno International", obiceiurile de acolo, precum și alte ponturi de la reprezentantul român al juriului din ediția trecută, Dana Rogoz.

Comentează știrea

???? ??? ??
8 august 2014
???? ??? ??

larry O'Connor, business recently lower tumblr phil Breitbart, regarding whose own site flick was likely composed, is truly a accused especially claiming who, since the video seemed to be to within the site, really protected by means of freedom associated expression, experiences mastening numbers report. blog, Which are meant to be sentiments but not informative magazine, are typically likely covered caused from levies within defamation. actually, that may be certainly, until now. ???? ??? ?? http://www.bertagardner.com/publishing/link.cfm?tid=30

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Stire din Monden : Înscrie-te la "Întâlnire pe întuneric"
Pagina a fost generata in 3.1667 secunde