Lavinia Pîrva dă cărțile pe față. Ce relație are cu fiica lui Bănică

326
Lavinia Pîrva dă cărțile pe față. Ce relație are cu fiica lui Bănică - 14laviniaparvacc1k90668977b859f9-1422869819.jpg
Lavinia Pîrva are o relație de peste un an cu Ștefan Bănică Jr. și cum era normal, i-a cunoscut pe copiii lui, Radu și Violeta.

Ea a povestit că îi plac mult copiii și se înțelege bine cu fetițele de vârsta Violetei, fiica lui Bănică cu Andreea Marin. Micuța nu face nici ea excepție. Cântăreața recunoaște că se înțelege foarte bine cu ea.

"Am învățat-o și pe Violeta cântecele. Am multe fetițe de vârsta ei prietene și îmi place să le învăț. Eu încă mă consider un copil și cred că mai am nevoie de timp pentru a mă maturiza", a declarat Lavinia Pîrva, la Antena Stars.

Deși momentan nu se vede mamă, pentru că încă se consideră copil, Lavinia crede că are fi o mamă bună, pentru că are calitățile necesare.

"Aș fi o mamă bună, însă nu am încă acel sentiment matern. Eu trebuie să mă mai maturizez. Sunt convinsă că o să fiu o mamă bună. Eu sunt grijulie și am tot ceea ce este necesar pentru a crește un copil bine. Acum am un cățel, pe care îl iubesc, dar mama mă ajută mult să îl cresc", a completat iubita lui Bănică Jr. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Lavinia Pîrva este însărcinată?
Pagina a fost generata in 1.6981 secunde