La Prima TV

"Levintza prezintă" creațiile celor mai renumiți designeri din lume

339
Moda evoluează prin definiție și la masculin și la feminin. Există multe constante în modă, multe direcții urmate cu regularitate, dar la fel de multe sunt și noutățile pe care ni le aduce fiecare sezon.
Doina Levintza face o incursiune în lumea modei și ne prezintă ultimele tendințe în materie de vestimentație masculină pentru sezonul toamnă-iarnă 2010-2011.
Pentru firma italiană Cerruti, designer-ul Jesper Börjesson urmează spiritul și tradiția casei, acordând o atenție deosebită texturilor în creația sa pentru linia masculină. Ca întotdeauna, la Cerruti găsim un tailoring fin, o execuție impecabilă pe țesături deo-sebite, formulate în propuneri speciale pentru clienții care sunt obișnuiți cu calitatea și pretențiile designeri-lor italieni.
În colecția pentru toamnă-iarnă 2010 - 2011 este prezentă tradiționala gamă de griuri, dar și nuanțe de bejuri și marouri, care acum se asortează perfect cu lacul negru al pantofilor. Costumele Cerruti sunt purtate cu malete sau tricouri, mai puțin în formula cu cămașă. Cravata devine în acest caz o opțiune secundară. Pe lângă costume există și varianta de mantouri elegante, ideale pentru sezonul rece.
Colecțiile Frankie Morello sunt focusate pe jocul proporțiilor, studiind însă foarte bine și cromatica. Culoarea vedetă este negru, subliniat de accente de roșu, oliv și albastru. Jachete sport, jeanși, fuste, cămăși înnodate la brâu sau pantaloni scurți ori costume cu detalii preluate din vestimentația sport, toate au fost prezentate în cadrul Milan Moda Uomo.
Și dacă Frankie Morello și-a găsit inspirația în fotbal și în filmele cu vampiri, pentru colecția sa, Donatella Versace și-a căutat inspirația în producțiile SF.
Paleta cromatică a colecției a pornit de la negru dominant și a trecut prin albastru și turquoise, dezvoltându-se în imprimeurile ROGVAIV, gama culorilor curcubeului sau spectrul vizibil al luminii.
De la ținte pe veste, geci și pantaloni, până la tăieturi și cusături pe scurte, vestimentația propusă de Donatella e plină de detalii atent studiate. Mănuși, inele, cercei, lanțuri, o colecție accesorizată în stil punk rock, în care bărbatul nu este numai personaj principal fashion, ci și erou predestinat acțiunii, cu un look complet în care totul este așezat la locul lui.
Cum arată piesele vestimentare din aceste colecții, dar și cele semnate Prada, Paul Smith sau Dior, vedeți urmărind "Levintza prezintă", duminică, 7 martie, de la ora 11:30, numai la Prima TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Monden : Andi Moisescu, șeic în Țara taxelor
Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Monden : Guță și Bursuc vor la Eurovision
Vineri, 05 Martie 2010
Stire din Monden : Gary Moore vine la Ciuc Summer Fest
Pagina a fost generata in 4.5331 secunde