Lily Allen e însărcinată

337
Lily Allen e însărcinată - 74de1feeaf81492bacfb445d78bac9fb.jpg
Cântăreața britanică Lily Allen este însărcinată în trei luni, ea și iubitul ei, Sam Cooper, urmând să devină părinți pentru prima oară, la începutul anului viitor, informează dailymail.co.uk.
Potrivit unor analize medicale recente, cântăreața britanică în vârstă de 25 de ani este însărcinată în trei luni, a explicat aceasta într-un interviu acordat tabloidului The Sun.
Lily Allen, fiica actorului Keith Allen, și iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, au o relație din vara anului 2009.
Știrea despre sarcina cântăreței a apărut după o perioadă marcată de numeroase zvonuri în presa britanică potrivit cărora Lily Allen intenționează să renunțe la cariera muzicală. Zvonurile au fost alimentate și de recenta anulare a concertului pe care Lily Allen trebuia să îl susțină în cadrul festivalului Benicassim din Spania.
Totodată, în timpul festivalului Wireless de la Londra, de luna trecută, unde Lily Allen a cântat în deschiderea concertului rapperului american Jay-Z, fanii au remarcat faptul că artista britanică renunțase la alcool și la fumat.
În ianuarie 2008, cântăreața a suferit un avort spontan, ea fiind însărcinată cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.
Anul acesta, Lily Allen a lansat o linie vestimentară vintage - Lucy In Disguise -, împreună cu sora ei mai mare, Sarah Owen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Februarie 2010
Stire din Monden : A 30-a gală Brit Awards
Pagina a fost generata in 0.3482 secunde