Luciu: "Am intrat în horă și o să joc până la capăt!"

797
Luciu:
Vedeta intră în "ringul viselor" de la "Dansez pentru tine", ce debutează pe 26 octombrie la PRO TV. 


Nimic n-o oprește, dacă și-a pus ceva în cap! Nici antrenamentele istovitoare, nici povestea cu iz de scandal prin care a trecut, acum câteva zile. Nicoleta Luciu intră în forță în competiția de la "Dansez pentru tine", a cărei miză este suma de 60.000 de euro.

Vrea să aducă fericirea în viața unui tânăr greu încercat de soartă, așa că aproape își dă duhul în sala de repetiții, dar nu se plânge! Nicoleta Luciu se aruncă în bătălie ca să îndeplinească visul partenerului ei.

Tânărul pentru care dansează se numește și Attila Hainer și este din Oradea, iar povestea lui i-a smuls lacrimile sexoasei brunete. Băiatul nu și-a dat seama că a te naște într-o familie de romi îți poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la școală. Marginalizat, evitat și tratat în permanență altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rom. Ghinioanele s-au ținut lanț și pentru părinții lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Acum, vrea să obțină o casă pentru părinții lui și un viitor mai bun pentru el.

Deși, recent, a trecut prin cele mai grele momente din relația cu soțul ei, Zsolt Csergo, după ce în presă au apărut fotografii în care omul de afaceri a fost surprins, pe iaht în Croația, alături de o presupusă amantă, antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebastyen, Nicoleta a găsit forța să meargă mai departe.

De altfel, ea a declarat, pentru Click!, la acel moment: "Îmi doresc să fim în continuare o familie. Cei patru copii ai noștri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste și ni i-am dorit enorm. Ei vor avea întotdeauna o mamă și un tată care le vor fi alături".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9649 secunde