Luna Amară aniversează zece ani printr-un turneu național

205
Luna Amară aniversează zece ani printr-un turneu național - d724408089c39a7576109b8c762ed912.jpg
Trupa Luna Amară aniversează zece ani de activitate printr-un turneu național, care debutează cu un concert pe care formația îl va susține pe 2 octombrie la Zone Arena în deschiderea show-ului Ozzy Osbourne.
Turneul se va desfășura în perioada octombrie – noiembrie și va include concerte în orașe mari ale țării, cum ar fi Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Iași, Baia Mare, Galați, Timișoara, Arad și Craiova.
Bazele trupei Luna Amară au fost puse în urmă cu zece ani, la Cluj-Napoca, când formația a fost fondată sub numele Tanagra Noise. Membrii formației sunt recunoscuți pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei trupe de rock. Până în prezent, trupa a lansat albumele "Asfalt" (2004), "Loc lipsă"(2006) și "Don’t Let Your Dreams Fall Asleep" (2009).
Formația îi are în componență pe Mihnea Blidariu - trompetă, voce, chitară, Mihnea Andrei Ferezan - chitară, Sorin Moraru - bass, Nick Fagadar - voce, chitară și Răzvan Ristea - tobe.
Până în momentul de față, Luna Amară a cântat pe aceeași scenă cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amară a cântat în deschiderea concertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains și Rammstein le-au susținut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Septembrie 2010
Stire din Monden : Familia "Cuget Liber" are un nou membru
Pagina a fost generata in 1.5757 secunde