MĂDĂLINA GHENEA a venit în ROMÂNIA fără GERARD BUTLER

499
MĂDĂLINA GHENEA a venit în ROMÂNIA fără GERARD BUTLER - mdlinaghenea-1367509751.jpg
Frumoasa Mădălina Ghenea a ajuns în România, fără celebrul său iubit, Gerard Butler, într-o vizită care i-a surprins chiar și pe apropiați.


Mădălina a aterizat, în această după-amiază la București, fără să anunțe pe nimeni, și va merge direct la Slatina pentru a le face o surpriză de Paște părinților săi, care au fost, evident, încântați de gestul actriței. Gerard Butler și Mădălina Ghenea sunt împreună de nouă luni. Cei doi s-au logodit în mare secret. La scurt timp după fericitul eveniment, Gerard Butler declara într-un interviu: "Relația noastră merge bine. Sunt mai fericit și mai calm, așa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăiești mai ușor".


Luna trecută însă, toată lumea era convinsă că Mădălina și Gerard sunt istorie. Și asta pentru că românca a fost surprinsă distrându-se în club cu fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello. La rândul lui, și Butler fusese fotografiat în timp ce se distra cu mai multe domnișoare, iar asta a alimentat și mai mult scenariul unei despărțiri, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2774 secunde