Mădălina Ghenea, perioadă nefastă pe toate planurile

263
1
Mădălina Ghenea, perioadă nefastă pe toate planurile - madalinaghenea-1369397833.jpg
Despărțirea de celebrul actor Gerard Butler nu este singurul lucru nefericit care i s-a întâmplat frumoasei românce Mădălina Ghenea.

Revenită în țară în urmă cu aproape o lună, pentru a petrece Paștele alături de familie, Mădălina nu se grăbește să se întoarcă la Milano. Motivul ar fi, au spus pentru ziarul Ring surse apropiate aces-teia, lipsa contractelor și a angajamentelor profesionale.

"Mădălina trece printr-o perioadă nefastă pe toate planurile. Iar ea, întotdeauna când îi este greu, își caută alinarea în mijlocul familiei. Are o relație cu totul specială cu mama ei și mereu a avut-o alături când i-a fost greu. De obicei o chema la ea, la Milano, dar acum, neavând niciun proiect concret, a preferat să vină acasă. În România e tratată ca o vedetă și, vorba aceea, nu se știe niciodată ce joburi bine plătite se pot ivi chiar la Bucu-rești", a declarat sursa amintită.

Mai mult, aceeași persoană apropiată de vedetă a povestit că Mădălina s-a îndrăgostit până peste urechi de Gerard Butler și acum suferă, chiar dacă toți cei apropiați au sfătuit-o să nu se implice emoțional prea mult în relația cu actorul cu renume de băiat rău și cuceritor.

Gerard și Mădălina au fost împreună timp de zece luni, cei doi ajungând chiar să se și logo-dească, în mare secret. La scurt timp după fericitul eveniment, actorul declara într-un interviu: "Relația noastră merge bine. Sunt mai fericit și mai calm, așa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăiești mai ușor".

Fericirea cuplului nu a durat foarte mult. Astfel, la începutul lunii mai, chiar în perioada în care Mă-dălina revenea în țară, au apărut primele informații despre despărțirea celor doi. Dacă inițial s-a crezut că vina o poartă actorul, celebru deja pentru nestatornicia sa în relația de cuplu, ulterior s-a demonstrat că vinovată pentru despărțire este chiar românca. Potrivit unor surse, aceasta l-ar fi înfuriat foarte tare pe partenerul său după ce a fost fotografiată în-tr-un club petrecând alături de fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello.

Invitată la emisiunea Sinteza zilei, Mădălina nu a dat nimic de înțeles însă în acest sens, spunând că este fericită în relația cu "Gerry". "Sunt cea mai fericită femeie din lume", a spus ea atunci. 

Comentează știrea

din mangalia
25 mai 2013
lasa-ma

Dar ce tot o tineti cu b_sinoasa asta? E o prostituata de lux. Cititi cu cine a tot umblat, sau mai bine spus cine a beneficiat de serviciile ei. Marea diva. O penala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1982 secunde