Mădălina Ghenea, relație de iubire cu Gerard Butler

415
Mădălina Ghenea, relație de iubire cu Gerard Butler - madalinaghenea-1346587810.jpg

Românca Mădălina Ghenea e cunoscută pe plan internațional în lumea modelingului, a teatrului și a filmului, Italia o adoră și femeile o invidiază pentru frumusețea ei, dar și pentru bărbații care au făcut parte din viața ei. Frumoasa româncă a mai cucerit un actor de la Hollywood.


După relația cu actorul american Leonardo DiCaprio, top-modelul i-a sucit mințile actorului Gerard Butler.


Jurnaliștii de la un taboid american dau drept sigură și serioasă relația dintre frumoasa brunetă și vedeta cu reputație de playboy. O relație pe care Mădălina o nega în urmă cu câteva luni.


Mădălina deține rolul principal în viața lui Gerard Butler, scriu jurnaliștii de la New York Daily News, citând o sursă.


"Gerry nu se mai vede cu alte femei, lucru care nu i se întâmplă prea des", susține sursa citată de tabloidul american. Butler are reputația de petrecăreț și de amator de relații scurte și intense.


Butler a avut și cuceriri celebre, cea mai de notorietate fiind Jennifer Aniston. Le-a dat uitării pe toate fostele, de când se vede cu Mădălina Ghenea.


De la prima întâlnire, în primăvară, când au fost aleși să filmeze împreună o reclamă, cei doi se văd tot mai des, scrie tabloidul american. S-au afișat împreună la festivalul de film de la Cannes, unde au fost și fotografiați.
La acea vreme Mădălina a spus că zvonurile despre o relație cu Gerard sunt false și că actorul scoțian îi este doar prieten.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Monden : Mituri despre sex și relații
Pagina a fost generata in 0.2419 secunde