Mafia napolitană a renovat vila pe care Sting o deține în Toscana

206
1
Mafia napolitană a renovat vila pe care Sting o deține în Toscana - sting-1389941035.jpg
Vila pe care cântărețul Sting o deține în Toscana și celebra Galerie Uffizi din Florența au fost renovate de companii bănuite că ar fi controlate de mafia napolitană, Camorra, a anunțat joi presa italiană, potrivit Mediafax.ro.
Companiile toscane GGF și PDP Construction, controlate de Camorra, sunt acuzate că au pus în practică un sistem de facturi false în valoare de 10 milioane de dolari, grație căruia au realizat o evaziune fiscală de 3 milioane de euro.
Șase persoane au fost arestate, iar bunuri în valoare de 11,3 milioane de euro, conturi bancare, bunuri imobiliare și acțiuni la diverse companii au fost puse sub sechestru.
Pe lista clienților - care nu erau la curent cu apartenența acestor companii - se află cântărețul Sting, care are o vilă în Toscana, dar și celebrul muzeu florentin Galeria Uffizi, hoteluri de lux, castele și Hard Rock Cafe din Florența.
Cele două companii de construcții sunt administrate de fapt de Giovanni Potenza, în vârstă de 61 de ani, membru al Camorrei, condamnat deja în 2007 pentru asociere cu grupări mafiote, potrivit cotidianului La Republica.


Comentează știrea

replica christian louboutin mens
28 februarie 2014
replica christian louboutin mens

christian louboutin outlet ch Stiri Monden : Mafia napolitană a renovat vila pe care Sting o deține în Toscana | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica christian louboutin mens http://sh.frontimall.com/images/christian-louboutin-handbags.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.0935 secunde