Mara Bănică către Oana Roman: "De 20 de ani te plângi că ești grasă"

1502
4
Mara Bănică către Oana Roman:
După ce Oana Roman a declarat că nu mai suportă să fie mereu pusă la zid datorită greutății sale, jurnalista Mara Bănică o atacă dur pe Facebook. 


"Ce se întâmplă în societate cu persoanele care au o greutate peste cea ideală? Ceea ce pățesc eu. Adică sunt puse la zid, dar eu nu-i bag în seamă, pentru că sunt sănătoasă la cap, provin dintr-o familie cu educație. De 20 de ani pățesc astfel de lucruri", este decla-rația Oanei Roman, în emisiunea Drept la țintă.

În replică, jurnalista Mara Bănică a scris: "Oano, tu nu ai o greutate peste cea ideală. Ai o greutate mult peste cea ideală. Asta pentru că mănânci enorm, nu pentru că ai vreo boală. Iar când cineva îți spune în față să mănânci doar o shaworma, nu cinci, începi să victimizezi, într-o încercare de a stoarce lacrimi celor din jur. Mergi la sală. Renunță la tonele de mâncare pe care le bagi în tine. Asta dacă ai ambiție. Dacă nu, continuă să te plângi, ca și cum în fața nesimțirii culinare ar trebui să ne plecăm frunțile, să fim empatici și să suspinăm în batiste! Până și Ioana Tufar a fost în stare să dea jos 100 de kilograme! Despre Minodora, ce să mai spun? Am văzut-o cum a făcut în alergare 15 ture de sta-dion! E jenant ce faci! De 20 de ani te plângi că ești grasă. Faci ceva pentru a nu mai fi?", a scris Mara Bănică. 


Comentează știrea

Mamaie
21 martie 2013
da

Mara Banica are dreptate.

Vali
23 martie 2013
Mara- musca țață

Pe Mara Banica o freaca grija de tot ce misca-n Romania. Tine contoarul la fiecare c*r...

florica
23 martie 2013
banica-bocanica

asculta,madam dietetico!!!!!! Daca ai chef sa PASTI iarba n-ai decit. Dar ca jurnalista ocupa-te de ceva mai serios decit sa tot masori si sa-ti cintaresti "surorile". iar daca esti atit de ahtiata dupa fitnes ,foloseste fara "limite" sexul,este mai ieftin si da rezultate bune! Problema este daca zice cineva "ham" la un "schelet"!!! Lasa femeia sa fie femeie,nu un "par" ca sa-ti fie tie pe plac. Ai o atitudine gresita si discriminanta,fatuca....ti-ai ratat "visul" de a deveni un adevarat jurnalist,te-ai transformat intr-o CATA PROASTA si plina de prejudecati.

anca
23 martie 2013
nutritie

Nesimtire culinara????? Este necesar sa devii grosolana si sa te arati dezgustata de ceva care-ti "supara" privirea??? Ce inseamna PERFECTIUNEA ptr.un om limitat si lipsit de "continut"????

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Martie 2013
Stire din Monden : Dan Diaconescu, executat silit!
Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Monden : De ce este Monica Gabor supărată foc
Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Monden : Ioana Tufar a vrut să se sinucidă
Pagina a fost generata in 1.3982 secunde