SPIT. Competiție națională pentru plata taxelor și impozitelor locale cu cardul

170
SPIT. Competiție națională pentru plata taxelor și impozitelor locale cu cardul - creditcardterminalshut-1363264893.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța participă la competiția națională organizată de Visa România, al cărei scop este încurajarea contribuabililor să achite impozitele și taxele locale prin intermediul oricărui tip de card bancar.
Competiția se desfășoară în perioada februarie - martie 2013 și își propune să mobilizeze toate cele 188 de primării din România care au deja implementat acest sistem de plată. 


Cea mai receptivă comunitate în acceptarea mijloacelor moderne de plată, mai exact, orașul care va înregistra cele mai multe plăți cu cardul raportat la 1.000 de locuitori, va  primi titlul de "Orașul viitorului". În vederea susținerii acestei modalități de plată, SPIT invită contribuabilii, persoane fizice și juridice, să achite impozitele și taxele locale prin intermediul cardului bancar.


Plata prin intermediul cardului (POS) se poate efectua la ghișeele instituției din strada Sulmona nr. 22, strada Atelierelor nr. 3, Bd-ul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, în incinta City Park Mall (sky level), strada Badea Cârțan nr. 3, strada Nicolae Grindeanu nr. 66 și strada Dumbrăveni nr. 1 și, de asemenea, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/ Plata online a impozitelor" sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale unde se vor autentifica cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3779 secunde