Mariah Carey, pe scena unui teatru londonez

305
Mariah Carey, pe scena unui teatru londonez - 170c68abc717c9b5ab7eeb1ead16cf98.jpg
Cântăreața americană a semnat un contract în valoare de 17.500 de euro (15.000 de lire sterline) pe săptămână pentru a juca în stagiunea viitoare a unui teatru din West End, Londra, începând cu primăvara anului 2010, informează femalefirst.co.uk.
"Mariah (Carey -n.r.) a jucat puțin și în trecut, dar nu a participat la niciun proiect de o asemenea anvergură", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic "Daily Mirror".
Nu este pentru prima oară când numele cântăreței Mariah Carey a fost asociat cu un rol într-o piesă de teatru din Marea Britanie.
În 2005, presa internațională a scris că renumita cântăreață începuse căutările pentru a achiziționa o reședință în Marea Britanie, pentru că ar fi urmat să joace într-un musical adaptat după piesa "The Prince And The Showgirl", dar acest proiect nu s-a materializat în cele din urmă.
În 2006, Mariah Carey anunța că dorește să pună în scenă un musical de Crăciun, folosind piese de pe albumul ei din 1994, "Merry Christmas". Scenariul acestui proiect ar fi trebuit să fie scris de Peter Barsocchini, scenaristul filmului "Liceul muzical/ High School Musical".
În 2008, presa internațională a anunțat că viața cântăreței americane, în vârstă de 39 de ani, urmează să fie transpusă într-un musical.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.137 secunde