Marina Dina, din nou la cuțit

781
Marina Dina, din nou la cuțit - marinadina-1310142756.jpg
Marina Dina se confrunta cu probleme grave de sănătate. Din cauza unor noduli la glanda tiroidă, descoperiți în urmă cu cinci ani, asistenta TV a urmat până acum mai multe tratamente care, din păcate, nu au dat rezultatele dorite.
Prin urmare, anul trecut, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale când i-a fost extrasă jumătate din glanda tiroidă. Acum, pentru că problemele nu par să dispară prea curând, este necesară o a doua intervenție chirurgicală.
"Mi-am scos jumătate de tiroidă, anul trecut, și, de atunci, s-a îmbolnăvit și cealaltă parte, așa că va trebui să o scot toată .Am tot amânat momentul, dar odată și odată trebuie să fac și acest pas. Îmi este frică pentru că nimeni, niciun doctor, nu mi-a garantat că, dacă îmi voi scoate tiroida, voi fi bine. Riscurile sunt foarte mari, medicii mi-au spus că îți poate afecta creierul, inima, ovarele. Oricum, am învățat să-mi controlez simptomele și îmi este mai bine, momentan", a declarat Marina Dina pentru Click, adăugând că, după ce va termina cu examenul de licență, care îi generează mult stres, se va consulta cu mai mulți medici din străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Monden : Gina Pistol se mărită!
Pagina a fost generata in 2.8647 secunde