Bianca Drăgușanu, probă la știrile sportive:

"Meciul s-a terminat o la o!"

1480
Fosta asistentă de la "Un show păcătos", Bianca Drăgușanu (29 de ani), a trecut peste problemele medicale și vrea să revină în forță în televiziune. Iubita fotbalistului Adrian Cristea a dat probe pentru postul de prezentator al știrilor sportive, dar a comis o gafă de proporții.

Producătorii postului GSP TV, care au avut ideea de a colabora cu Bianca, au chemat-o, vineri, la "examen". Zis și făcut! Cum joi, echipa de fotbal Dinamo susținuse un meci amical, 0-0 cu formația kazahă Ordabasi, iubita lui Adi Cristea a avut de prezentat o știre despre acest eveniment.

Toată lumea a izbucnit în râs

"A fost un moment extraordinar de comic. Normal, știrea începea cu numele echipelor și cu rezultatul partidei: «Într-un joc din Antalya, Dinamo a terminat la egalitate cu Ordabasi, din Kazahstan, scor 0-0». Numai că Bianca a citit de pe prompter, în loc de zero la zero, "o la o"! Disputa s-a terminat "o la o", auzi! Toată lumea a izbucnit în râs. N-a avut probleme cu kazahii, ci cu scorul!", a povestit un martor al testării Drăgușencei. În ciuda acestei gafe, manechinul nu a pierdut postul, urmând a mai fi "probată" și în această săptămână.

S-a iubit cu cel puțin trei fotbaliști!

Greșeala Biancăi e surprinzătoare. Ea e fiica unui fost maseur al echipei de fotbal Jiul Petroșani și a avut, de-a lungul "carierei" sale, relații mai mult sau mai puțin stabile cu câțiva jucători, între care Adrian Mutu sau Ciprian Marica. Acum, fotomodelul se iubește cu Adrian Cristea, și el practicant sportului-rege! Deci e familiarizată cu terminologia sportivă. Păi și cum naiba să zici "o la o" în loc de 0 la 0?!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6249 secunde