Mel Gibson s-a despărțit de iubita sa, Oksana Grigorieva

308
Mel Gibson s-a despărțit de iubita sa, Oksana Grigorieva - 4738d3e80d86e941acb882e1afef5119.jpg
Actorul australian Mel Gibson și iubita sa, Oksana Grigorieva, s-au despărțit, la cinci luni de la nașterea fetiței lor, au informat, miercuri, mai multe publicații americane.
Site-urile revistelor People și UsWeekly, printre alte publicații, citează anumite surse, a căror identitate nu a fost dezvăluită, care susțin că cei doi s-ar fi despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Purtătorul de cuvânt al actorului australian a refuzat să comenteze aceste informații.
Mel Gibson a recunoscut în public că are o relație cu Oksana Grigorieva la puțin timp după ce a cerut divorțul, în aprilie 2009, de soția sa Robyn, după o căsnicie care a durat aproape 30 de ani.
Pe site-ul revistei People se afirmă că cei doi "au mers pe drumuri separate", potrivit unor prieteni ai cuplului, care au precizat că despărțirea a fost una amiabilă și că cei doi foști parteneri de viață speră să o poată crește împreună pe fiica lor, Lucia. Acesta este cel de-al optulea copil al lui Gibson, care mai are șapte cu fosta lui soție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Aprilie 2010
Stire din Monden : Cârcotașii i-au dat cheile!
Miercuri, 14 Aprilie 2010
Stire din Monden : Anda Adam într-un pictorial incendiar
Miercuri, 14 Aprilie 2010
Stire din Monden : Cârcotașii i-au dat cheile!
Pagina a fost generata in 1.9518 secunde