Mickey Rourke ar putea interpreta rolul unui jucător de rugby homosexual

263
Mickey Rourke ar putea interpreta rolul unui jucător de rugby homosexual - 9ac284b01e820b86b9dd72be309f85fe.jpg
Actorul american Mickey Rourke ar putea interpreta rolul primului jucător de rugby din Marea Britanie care a făcut public faptul că este homosexual, Gareth Thomas, informează contactmusic. com.
Actorul s-a întâlnit cu jucătorul de rugby britanic Gareth Thomas, săptămâna trecută, pentru a discuta posibilitatea transpunerii pe ma-rele ecran a poveștii de viață a acestuia.
Gareth Thomas a ținut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie în 2009, când a devenit primul mare jucător de rugby din această țară, care a făcut public faptul că este homosexual.
Mickey Rourke, aflat într-o vacanță în Marea Britanie, a cerut să se întâlnească ime-diat cu jucătorul de rugby pentru a negocia termenii unui acord.
Un purtător de cuvânt al agenției care îl manageriază pe Gareth Thomas a declarat pentru publicația Wales of Sunday: "Mickey Rourke este un mare fan al rugby-ului și se afla în avion, venind de la New York, când a citit un articol despre Gareth. S-a gândit imediat că povestea lui ar fi un subiect ideal pentru un film. Mickey l-a contactat pe Gareth printr-un prieten comun și l-a invitat pe Gareth la cină. Deși nu s-a semnat deocamdată un acord, sperăm ca acest lucru să se întâmple în curând. Totul depinde acum de managerii celor doi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7157 secunde