Mihaela Rădulescu către Almășan: "Nu, nu napolitana, pentru tine era abdomenul din dreapta"

1166
Mihaela Rădulescu către Almășan:
O postare pe Facebook în care Mihaela Rădulescu apărea în ipostaze sexy, cu scopul de a le scoate din sărite pe femeile complexate, a mâniat-o pe una dintre colegele de breaslă ale vedetei. Marina Almășan i-a dat Răduleascăi replica într-un editorial pentru ziarul Ring, în care spune despre divă că are "sâni în care se zbenguie siliconul", scrie libertatea.ro. 

Dacă lui Teo Trandafir i-a răspuns elegant, pe Marian Almășan nu o poate menaja deloc. Mihaela Rădulescu este necruțătoare cu prezentatoarea TV, care, din toamnă, i-ar putea deveni colegă de televiziune. După ce Marina Almășan s-a simțit cu musca pe căciulă în urma unei afirmații făcute de Mihaela Rădulescu:

"Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte și deștepte, că devin și ele frumoase când sunt rele, așa m-a învățat cineva. Și de ce să ne batem în idei deștepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?" - și a atacat-o dur pe vedetă, replica Mihaelei nu a întârziat să apară la fel de acidă. 

Astfel, Mihaela îi răspunde Marinei atât prin imagini bine țintite, cât și printr-un mesaj cu direcție. Un colaj din două fotografii -una cu napolitane de casă și o alta în care Mihaela apare topless și cu un abdomen perfect plat - și un text sunt mesajul pe care vedeta îl trimite de la Monte Carlo. 

"Napolitana de casă, cu nemuritoarea foaie Lica, io atâta vă spun. Beat this, Almășan :)) NU, nu napolitana, pentru tine era abdomenul din dreapta", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0045 secunde