Mihaela Rădulescu: "Din păcate, motive de... familie m-au împiedicat să fiu prezentă"

565
1
Mihaela Rădulescu:
De curând, Mihaela și-a lansat noua carte, "Cum iubesc bărbații", însă prezența ei la Bookfest nu a fost prea lungă, pentru că a avut probleme în familie. Vedeta a mărturisit chiar ea acest lucru, într-un mesaj postat ca răspuns la întrebarea unei prietene virtuale, care dorea să știe când are loc lansarea cărții.

"A fost joi, dar târgul continuă... și fără mine. Din păcate, motive de... familie m-au împiedicat să fiu prezentă. Dar, pregătesc eu o altfel de lansare, în curând. Cartea e disponibilă la târg, dar și on line, pe site-ul editurii www.polirom.ro și la mine pe site, pe www.mihaelaradulescu.ro , unde aveți un buton care va duce direct la sursă. Mulțumesc, Andreea!, a scris Mihaela pe pagina ei de Facebook, fără însă să ofere mai multe detalii, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

the advantage
6 iunie 2014
the advantage

e cig batteries Stiri Monden : Mihaela Rădulescu: "Din păcate, motive de... familie m-au împiedicat să fiu prezentă" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online the advantage http://NRVHousefinder.com/dekang-e-juice/what-is-the-best-rechargeable-hookah-pen-vapor-e.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7139 secunde